Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Telefonistky sú v kurze. Hlavne v Generteli

Telefonistky sú v kurze. Hlavne v Generteli.
Telefonistky sú v kurze. Hlavne v Generteli.

BRATISLAVA - Prvá on-line poisťovňa Genertel vie, čo slovenskí vodiči chcú. Aktuálna ponuka PZP zaujala obrovské množstvo vodičov natoľko, že poisťovňa musela prijať nové telefonistky a čelila aj prechodnému výpadku servera.

Dôvodom je extrémne výhodné PZP, ktoré Genertel iba do stredy 15. júna ponúka všetkým slovenským vodičom so zľavou až do 20% pri uzatvorení prostredníctvom call centra na 0850 555 555. Pätnásť percent vodiči môžu  ušetriť, keď zmluvu uzatvoria na internetovej stránke www.genertel.sk. Napriek tomu, že uzatvorenie PZP prostredníctvom internetu nezaberie viac ako tri minúty, všetky telefonistky v týchto dňoch pracujú na plný plyn a na plné obrátky ide aj technická podpora. „Túto akciu sme chceli definitívne ukončiť už minulý týždeň, ale rešpektovali sme želanie našich klientov a ponuku sme naposledy predĺžili,“ uviedol Samuel Martiš z poisťovne Genertel.

Aktuálna ponuka PZP začína už na sume 59 eur ročne. Genertel garantuje ihneď po uzatvorení okamžité poistné krytie. Zaplatiť pritom stačí do 30 dní od začiatku poistenia.

Viac info o akčnej ponuke Genertelu na www.genertel.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu