Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Upíria žena: Pijem ľudskú krv a spávam v truhle

Mladá upírka Pyretta si rada pochutnáva na ľudskej krvi
Mladá upírka Pyretta si rada pochutnáva na ľudskej krvi

SWANSEA - Walesanka Pyretta Blazeová (24) má teda zvrátené chúťky. Nedávno sa priznala, že spolu s ďalšími členmi istého Upírskeho hnutia si pijú navzájom svoju krv.

Podivný spolok, ktorého členovia sa stretávajú raz do mesiaca, má tritisíc oficiálnych členov. Na jeho čele stojí skupinka vyvolených, ktorí si hovoria "Elders" (v preklade Starešinovia).

"Už od malička mám potrebu piť ľudskú krv a cítim sa ako upír," povedala Pyretta. Na stretnutia skupiny sa vždy veľmi teší, pretože tak môže ukojiť svoju túžbu na ďalší mesiac. "Je to úžasný zážitok. Vždy keď odtiaľ odchádzam, cítim sa ako znovuzrodená a plná energie."

Mladá žena tvrdí, že nádejní budúci členovia hnutia musia najprv absolvovať psychologické testy. "Neprijímame medzi seba ľudí čo sú len posadnutí nejakými filmami a myslia si, že je to "cool. Náš životný štýl a rituály berieme veľmi vážne a je to pre nás záväzok na celý život," vysvetľuje. 

Upírka svojou krvou kŕmi priateľku a tá zase na oplátku ju. "Je to bezpečné, každý je testovaný na AIDS, žltačku a iné choroby. Na každom zhromaždení je prítomný aj lekár, ktorý na všetko dohliada." Jednotliví členovia sa navzájom režú nožmi, žiletkami, aby tak získali svoju obľúbenú pochúťku. Tú potom cucajú svojej "obeti" z krku, hrude, ramien alebo nôh.

Musia si však dávať pozor na to čo jedia. Aby krv dobre chutila, mali by sa dva dni pred stretnutím vyvarovať cesnaku a všetkého korenistého jedla. Podľa Pyretty je najlepšia škorica, lebo tá vraj dodáva krvi sladkú chuť. Mladá žena dodržiava aj iné upírske zvyklosti, spáva napríklad v truhle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu