Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nevidiaci NH6 z „Talentu“ na fenomenálnej ženskej párty WBW!

Romana Škamlová Zobraziť galériu (8)
Romana Škamlová

Raper Heňo (NH6) dorazil síce bez brata, no ohúril svojim vystúpením celé, prevažne ženské publikum. Sprevádzalo jeho vstup ako sa patrí. Na parkete medzi inými, aj Barbora Balúchová, Lucia Rózsa Hurajová a Romana Škamlová.

Prišli na pozvanie svojej priateľky fotografky Stanky H. Hricovej, ktorá bola pre uplynulý štvrtok patrónka World By Women párty. Prišiel ju svojím spevom podporiť aj superstárista Jakub Petraník. Jeho dobrá známa, Miss Sympatia 2010 Alžbeta Ferencová mala však oči stále iba na rukách majstra Slovenska v dídžejingu DJa Lucca, ktorý prekvapil neuveriteľnou show.

Prebehla tu aj prehliadka extravagantných, no stále nositeľných modelov Viktoria Vittori, v ktorej obsadení sme si všimli aj modelku Miriam Mattovú. Miriam aktuálne odstúpila z nemenovanej súťaže krásy 2011, no jej osobný dôvod nám neprezradila. Túto pravidelnú štvrtkovú párty v Kartell klube síce organizuje vždy iná zaujímavá ženská osobnosť, no stáva sa, že príjmu pozvanie aj jedna od druhej. Barbora Balúchova, ktorá takto možno prišla obzrieť, ako WBW spraviť ešte lepšou, pripravuje tento štvrtok spolu s Miss Východnej Európy Vandou Gallo ďalšie pokračovanie.

Do programu si zavolali aj Janka Kurica z Vidieku, aby zaspieval s Djom Milanom Lieskovským nový remix. Talentové Duo Aratron Aspis predvedie svetelnú show a okrem modnej prehliadky príde zaspievať aj Vandin blízky kamarát Miro Jaroš. Vyzerá to na ďalšiu nadupanú WBW párty.

Link na Fan Page



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu