Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zuzana Fialová bola online: Pracujeme na dieťati!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Zuzana Fialová je slovenská divadelná, filmová i seriálová herečka. Narodila sa 17. mája 1975 v Bratislave. Študovala konzervatórium a neskôr aj VŠMU.

V roku 2003 sa na Slovensku prvýkrát udeľovala cena Talent roka. Získať ju mohol herec do tridsať rokov a domov si ju odniesla práve Zuzana Fialová. Odvtedy patrí k najvýraznejším slovenským herečkám.

V divadle jej patria dosky Slovenského národného divadla, hoci tam už nie je trvalo zamestnaná. Môžete ju vidieť napríklad v predstaveniach Anna Karenina, či Valčík Náhody.

Tento rok mali premiéru aj filmy, v ktorých hrala Zuzana Fialová. Napríklad študentský BratislavaFilm, český Prípad nevernej Kláry, slovenské Tango s komármi.

Zuzanu neobišli ani seriály. Po odchode z Ordinácie v ružovej záhrade hosťovala v niekoľkých iných projektoch. Najnovšie však získala jednu z hlavných úloh v jojkárskom Keby bolo keby.

Zuzana Fialová je rozvedená, momentálne však žije so svojím exmanželom Petrom Matulikom a vychováva s ním spoločného syna Dávida.

Rozhovor

11:03:31 - otázka od: Dr-Vyliz Ahoj Zuzanka na uvod ti chcem uprimne popriat vela zdravia aj tvojmu syncekovi , nech sa ti dari !!! chcem sa ale opytat aky mas nazor na to ze konecne sa na slovensku po velmi dlhom case zacali opat tocit tv serialy ? ja osobne sa moc tesim ze konecne sa na slovenku tvoria serialy !!! jaaaaj este na zaver kedze asi tu uz nebudes tento rok :))) vesele vianoce kedze su za rohom pomaly :))) paaaa paaaa Som rada,ze sa toci...ale uy by sa mohli vyselektovat kvalitne veci a prestat s lacnzmi produkciami..Vesele aj tebe}>

11:05:20 - otázka od: Andy Ahoj,kolko meriaš a važiš?Čo zvykneš raňajkovať??? 170cm a vayim furt inak...mam lietajuce 3kila(:ranajkujem kavu a bohuzial cigaretu..

11:07:22 - otázka od: otec prasatek a kvara Nevies,Zuzka, preco mi usla sliepka na farme???))))) Viem...musis si ju dat do ohradky,alebo zastavit(:(:mas tam taku moznost farmar jeden zaciatocnicky(:..Terry Pratchett ruleeeeez

11:08:06 - otázka od: Denisa Ahoj zuzka,pozrdavujem ta zo ziliny a prajem vela,vela peknych hereckych uloh.,cawo dena mile...pekne v tento hnusny nizkotlakovy den...tebe detto

11:09:06 - otázka od: jana ahoj, je pravda, ze manzelstvo ti v minulosti rozbila sl. Pavolova???? pravda nepravda...vsetci sme teraz stasni a tak to dufam aj ostane.

11:09:38 - otázka od: Bara Ahoj, Zuzka, stale velmi dobre vyzeras, ako to robis?? Mas niejaký tajný trik?? La prerie(: La rodina La ska!

11:10:25 - otázka od: LEVEL MAJSTROV ahoj, priťahujeťa pán Pročko? :D neviem...zamyslim sa nad tym vecer...ako co? ako ladnicka magnetku?ci?

11:12:11 - otázka od: KRISTINA Ahoj Zuzka si fantasticka herecka moj manzel je do teba a tvrdi ze si najkrajsia Slovenka ja mu samozrejme verim lebo si naozaj nadherna zena,ake bolo leto a kde si bola na dovoleke.Prajeme ti prijemny den. Tvoj manzel je sympos...a ty tiez,lebo mas nadhlad.leto pri mori s petom a Davidom...a veeela hercov kamaratov s nami(:

11:14:18 - otázka od: katka Zuzka pozdravujem... vyzeráte úžasne,mám rada váš humor a vystupovanie... prajem všetko dobré v ďalšom živote a chcem sa spýtať ,keďže som tiež matka ako zvládate stres v domácnosti ( ak nejaký máte)...a ako sa pripravujete na vianočné sviatky.ďakujem. Stres v domacnosti nezvladam..nie som ziadna superzena.Pomahame si navzajom cela rodina..obcas mame pokrcene tricka a obcas mame na veceru pizzu z donaskovej sluzby..a obcas ma m kazdu ponozku inej farby(:

11:15:23 - otázka od: zuzka Dobry den!Paci sa mi na vas ta vasa neskutocna energia,kde na nu chodite,ako si nabijete baterky???Prajem krasny den :-) mam taky temperament...a neznicitelnu vieru v pekny a zabavny svet(:

11:16:54 - otázka od: Ivana Ahoj Zuzi, aký parfém máš najradšej? babatkovy...a la prerie Body spray energizing!

11:18:16 - otázka od: Peter Kabernet Ahoj Zuzana, ty stále tvrdíš, že slovenský šoubiznis je úprimný, čistý, prirodzený. To naozaj neexistuje herec, alebo herečka, ktorá sa pretvaruje a je neprirodzená(ý). Je pravda, že si všetci návzájom fandíte a podporujete sa? Kazdy vidi to, co chce vidiet...existuje aj jeden aj druhy..Ja vnimam ten svoj.

11:19:05 - otázka od: Ivana Kollerová Ahoj Zuzana, existuju na Slovensku herecky, ktoré majú krajsie nohy a dekolt ako ty? bohuzial ano(:

11:19:35 - otázka od: j Ktorého slovenského herca si ceníte najviac? Milana lasicu..Emiliu vasaryovu..

11:20:28 - otázka od: Silvia Ahoj Zuzka, chodili sme spolu kedysi do dramatickeho kruzku. Som velmi rada, ze sa aspon tebe (a pravdaze aj Svetovi) podarilo hrat profesionalne. Si skvela herecka a mam dojem, ze cokolvek robis tak si 100%-tna. Pozdravujem ta a prajem vela stastia. vela aj tebe...sveto kaktus ja margaretka..a ty?Snehulienka?

11:21:04 - otázka od: KATSOMOTO Dobry den Zuzka. Som Vas fanusik. Chcem sa len spytat, ci ste sa venovali horolezectvu ako Vas otec. Pozdravujem a drzim palce. Venovala vramci otcovej vychovy...ale nie je to sport pre zeny.

11:21:28 - otázka od: Milanko Drogy jsou spatne! Svata pravda!...

11:22:38 - otázka od: Jan Rozmyslate nad druhym dietatom? Rozmyslanim sa neda druhe dieta privolat...obcas v tejto veci aj koname(:

11:24:08 - otázka od: Marta Bullová Dobrý a pekný deň prajem, ste moja obľúbená herečka. Vniesli ste do divadelného života na Slovensku nový "vietor".Moja otázka je: prečo ste odstúpili z "Ordinácie"? Bola to zaneprázdnenosť alebo na vine je scenár? Som Marta Bullová z B.Bystrice a dávno hľadám písomný kontakt s Vami. Totiž zbieram autogramy známych ľudí, osobností. Bolo by mi cťou,keby ste mi poslali Vašu fotografiu s Vaším podpisom. Vopred Vám srdečne ďakujem a pozdravujem, želám veľa zdravia a úspechov. Ing.Marta Bullová, THK 20, 974 01 Banská Bystrica To skor scenara...mam pocit ,ze moznosti jednotlivych postav sa po case vycerpaju a dochadza k unavnemu tematickemu stereotypu.pozdravujem

11:24:35 - otázka od: o Mate rada fialovu? velmi..lubim ju taku aka je..

11:25:02 - otázka od: jimmy Ahoj.chcem sa ta opytat, ci si nebola nahodou toto leto v Chorvatsku v Starigrade? dik za odpoved.Tak vela uspechov. Jasne!uzasne mesto...

11:25:35 - otázka od: o Chcela by si moderovať superstar? Nie...mala by som tremu...adela je na to najnajsamlepsia.

11:29:43 - otázka od: Katarína Hollerova Zuzi, ako herečka si na Slovensku dokázala všetko, v rebríčkoch popularity nechávaš za sebou Studenkové, Vášáryové či iné ové. Ako divadelná a filmová herečka nemáš konkurenciu. Aká je tvoja dalsia motivácia a aké su tvoje dalsie méty? Viem ze koketujes s BOLLYWOODskými producentami, crta sa uz aj nejaky konkretny film? Ak ano ako sa bude volat? pani Vasaryovej budem v rebricku oblubenosti vidiet chrbat asi cely zivot a tak to ma byt...moje meety??spokojni divaci a spokojna rodina a stastna Zuza(:...film sa bude volat Fatimine ranne zahrady(:ale nie...to je neaka vymyslenina.

11:31:34 - otázka od: Dezider Sprdnutý z Hornej Marikovej dobry den paaani zuzka. no ste skvela herečka. my u nas na dedine kukame na vas jak na zjavenii jak na bohyňu umelectva. očujte ma a scem sa spytat že reku jak se vam dari??? ste zlatááá a pridite k nam raz vystupovat aj k nám na dedinu - to je hen hore na považííí šak víte. my vas aj pohostime aj diviaka vam upečieme a srdečne privítame jako se na celebritu patrí. fšetci z dedini vas pozdravuju a tešia sa na nejake vaše nove filmy a hadam aj do tej ameriki pujdete.....fšetko najlepšie ste krásna jak bohyňa eeeeej ja mať doma takú ženu hehe. tak sa držte zuzka a pridite nekedy na toho diviaka. radi dáme....a ráád keby ste mi prosíím autogram poslali...aspoň mi budu na dedine závidet heh. dakujeeeeem váááš ctytel dezider aliaz dežo Smejem sa..maso jem a milujem vidiek a vtipnych ludi(:

11:32:13 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? no konecne si si aj na mna spomenul..som si myslela,ze som horsia ako ostatni!

11:33:44 - otázka od: Petra Čauko,chcem sa opýtať akoby si riešila , že keby opäť postrihalo Petra a namotal by sa na nejakú trúbu čo číta z čitačky? Nechcem to privolávať,ale niečo podobné sa mi stalo a viem, že narušená dôvera sa veľmi ťažko obnovuje. Držím palce a želám, aby si takúto situa. nemusela riešiť. Neviem ako.Asi by som sa zase otriasla a isla dalej.Ked mas deti,tak nemas ine moznosti.ale ak odpustit,tak celkom.Inak to nie je odpustenie.

11:34:15 - otázka od: Jarka Ahoj Zuzka, mas rada cestovanie? Ktora krajina ta zatial najviac zaujala? Slovensko.Vietnam.

11:34:32 - otázka od: eva a prečo máš také veľké oči??? aby som ta lepsie pocula..

11:35:49 - otázka od: Martinka Ahoj Zuzka, som hrdá na to, že Slovensko má takú skvelú a povahou originálnu herečku ako si ty. Jedno Ti veľmi závidím, že si mala po svojom hereckom boku Janka Koleníka, ktorého zbožňujem. Aká bola spolupráca s ním, aký je Janko povahou? Držím palce v súkromnom aj filmovom živote. Jano je pracovity a je introvertny..ale ked sa rozblazni tak je ako velke mile decko(:

11:37:21 - otázka od: Filip BB Ahoj Zuzana. Celý národ zaujíma, čo si dnes vo Funrádiu tak usilovne kreslila, ak to bol Sajfov portrét, tak daj vedieť, že v ktorej galérii bude vystavený :) Sajfa ma svoj portret na tvari...(.ja som kreslila aby som vkuse nerozpravala.lebo moja mama je z toho nervozna(:..kreslila som domcek.

11:37:34 - otázka od: THE ROCK Máš rada šteklenie chodidiel? Mas....ale nie rano

11:37:47 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? Velmi...ale nie v radiu.

11:39:20 - otázka od: Maja Dobry den Zuzka.Ste velmi sympaticka herecka,mam vas velmi rada.Chcela by som sa spytat ci mate v blizkej buducnosti nejaky dalsi projekt kde budete ucinkovat??Tolko energie kolko zo seba vydavate je zavidenia hodne.Prajem vam vela dalsich uspechov:-) Stare mesto kriminalky.....premiera v octobri buduceho roku..tak sa opatrujte.Aj ja vam prajem vsetko dobre.

11:40:24 - otázka od: Paloma Ako sa vám páči Keby bolo Keby? Paci...dnes si to pozriem.Ale nakrucanie bolo velmi fajn.

11:41:07 - otázka od: gabika prajem krásny deň Zuzanka, ste skvelá herečka, no v poslednej dobe nemám na Vás šťastie v divadle.Mám kúpené lístky na Tak sa na mňa prilepila na 6.12.- neviete či budete účinkovať, lebo bez Vás to nie je ono. Ďakujem a prajem veľa úspechov. Nebudem..predstavenie prevzala Diana Morova(:(:mrzi ma to.

11:41:40 - otázka od: Pipo Máš radšej tenisky a ponožky alebo plážové žapky a bosé nohy? Bose nohy...

11:42:24 - otázka od: Peter Neplánujete sa vrátiť do dabingu? Mozno ano..na samostatne filmy.Ale teraz mam vela nakrucania.

11:43:33 - otázka od: Andrea Dobrý deň Zuzka, ráno vo funku bolo super, chcem sa opýtať, v ako ďalšom projekte Vás uvidíme, lebo ste to tam nedopovedali...bude to tiež seriál?A druhá otázka sa týka divadla, meníte dres, alebo sa budete obliekat sama? Ďakujem a prajem veľa lásky. Kriminalka Stare mesto....12 filmov....o nie. V divadle budem rada hrat,ak mi to bude umoznene(:

11:44:21 - otázka od: Roman Štadler Vraj ste sa pohádali so Slávkou Halčákovou Kvôli postave v Anne Karenine. Už sa to medzi vami urovnalo? Myslim ze sme sa ani raz nepohadali.Musime sa?? Ci?..Slavka je moja kamaratka.

11:45:10 - otázka od: Simona Ahoj Zuzka ! V seriáli Keby bolo Keby ti to veľmi sluší ... Som tvojou obdivovateľkou ... A moja otázka znie: Venuješ sa ešte tancu? Nevenujem..som leniva ..moja chyba.

11:45:59 - otázka od: Zuzana Ahoj menovkyňa kam sa budú uberať tvoje kroky po odchode s SND? Domov....a zase do divadla(:?Zuzanka.

11:46:59 - otázka od: katka zuzka,nemam ta rada,som rada,ze si odisla z ordinacie,si afektovana.....a hlavne sa nehodis do super serialu KEBY BOLO KEBY,dufam,ze ta vymenia...... a ja dufam,ze ti zloba vyrasi na nose ako bradavica(:(:..ale nie..ja odvolavam(:

11:48:08 - otázka od: Evitta Pani ZUZANKA ste hviezda,ste nádherná žena,vynikajúca herečka,mate v sebe ten ozajstný život,prajem vám vela lásky,zdravia,hereckých príležitosti,máte svoju webovu stránku?Ja som tažko chorá,takže do divadla sa nedostanem.srdečne pozdravujem Vela zdravia Evitta..mam fan stranku na Facebooku...a pravidelne tam komunikujem.

11:49:05 - otázka od: Ivana Zuzana,prajem prijemny den a chcela by som sa opytat ak by ste si mali rychlo vybrat, co by to bolo? Divadlo- serial, jahoda-malina, zdravie- nekonecna laska, Madonna- Jackson? Dakujem s pozdravom Ivana. Neviem si vybrat...do kelu mrzi ma to.,ale fakt nemozem mat vsetko?

11:49:29 - otázka od: Slávka Ahoj Zuzi , máš facebook ? to teda rozhodne mam(:

11:51:10 - otázka od: Peťa Zuzka, chcem Vám len povedať, že ste super! Podľa mňa najlepšia herečka na Slovensku. Inak v Lets Dance bolo veľmi vidieť, že je z Vás Modrovský hotový ;o) Prajem Vám veľa osobného šťastia. Ostante taká, aká ste. Papa Petra Modrovsky je hotovy z Adely a tak to je dobre.Prajem im to.Su to vynimocni a zaroven mili ludia.

11:52:42 - otázka od: dežo ahoj zuzana, sa pametam, že ras si bola v ikeji a pozdravila si ma. asi tak pred šestimi rokmi. nepametáš sa nahodou,lebo ja by som chcel s tebou chodiť. mam 31 rokou a robím na stvabe pomocného robotníka. fajčím marski a mam rad borovičku. maš pekne oči a velmi sa mi lubiš. ty si pre mna moc mlady...ale neboj..najdeme ti frajarku(:

11:53:46 - otázka od: Dušan Ako si spomínate na reláciu Bumerang a na partiu s Danom Danglom Janom Snopkom Karlom Šípom Andy Hrycom Palom Hammelom či Mravcom? Sedela som vedla Sipa a vyrusoval este viac ako ja(:pacilo sa mi to..mam rada slovickarenie.

11:54:16 - otázka od: dusko zuzka prajeme ti vsetko naj v zivote lubime ta MAJKA A DUSKO nemozes nam poslat podpis kartu??? dakujeme a kam? Majka a Dusko...

11:56:07 - otázka od: Ján Zuzanka nestúpla Vám sláva do hlavy keď ste taká populárna ? Neviem to posudit.Ale doma nie som slavna ,tak ma to asi drzi pri zemi.Som v prvom rade mama a partnerka.dcera a sestra a az potom vsetko ostatne.

11:57:18 - otázka od: Lucia Dobrý deň, v prvom rade Vám chcem vyjadriť obrovské uznanie za všetko to, čo robíte pre slovenské divadlo, film a seriály. Ste jedna skvelá herečka a skvelý človek, ktorého neskutočne obdivujem a ktorý je mojim vzorom. A predsa len mám jednu otázku, v utorok sa chystám na Vaše predstavenie do SND Anna Karenina, tak by som rada vedela, či uvidím hrať Vás, alebo bude alternovať Slávka Halčáková. Ďakujem, prajem Vám príjemný zvyšok dňa. Lucka Striedame sa so Slavkou pravidelne..takze v utorok hra ona a prve novembrove ja..dalej si to vyratajte.Vdaka(:

11:59:00 - otázka od: milantd Pani Zuzka, ktorý šport Vás baví , keď máte voľný čas ?/alebo nešportujete/ Lyzujem...bicyklujem..beham na pase(:hmm hmm parkrat so behala(: mam sporty rada a zijem s dvomi sportovcami,tak sa snazim .

11:59:15 - otázka od: Ján Zuzanka uvažujete o uzavretí manželstva s Petrom Matulíkom? Ale obcas hej.

11:59:53 - otázka od: Katka Ahoj, chcela by som sa spytat, ze preco ste odisli z ordinacie v ruzovej zahrade? Myslim, ze Vam ta uloha svedcala. Nemate v plane sa tam vratit? :-) S pozdravom Katka nikdy nehovorim nikdy....uvidime.

12:02:39 - otázka od: Nelina Zuzka držím Vám palce, som Vašou veľkou obdivovateľkou, každy film, či serial s Vami si veľmi rada pozriem a nevynechám, nemam čo dodat, len veľa zdravia, štastia a úspechov Vám a Vašej rodine.Ste pre mna veľký talent, ktorý ma vždy prekvapí.Dakujem Dakujem za otazky...uz nevladzem pisat a Topkari su lenivi pisat,co by som diktovala,lebo maju kopec roboty aby nasli neake fotky s gatkami..tak vas srdecne pozdravujem ..na hnusne otazky som nereagovala ,lebo neboli(:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu