Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Katarína Príkazská, finalistka č.8 súťaže Miss Slovensko, bola online!

Finalistka súťaže Miss Slovensko Katarína Príkazská sa narodila v Bratislave znamení Raka. Dievčatám a mladým ženám odkazuje, že tými pravými hodnotami na ich ceste k úspechu sú ľudskosť, pracovitosť, cieľavedomosť, čestnosť a korektné vzťahy s ľuďmi viac ako krása a vonkajší vzhľad.

Bude sa usilovať byť dobrým príkladom a využiť svoje možnosti v širšom kontexte ako len vo vlastný prospech. Hoci o to sa môžem snažiť aj bez titulu Miss Slovensko.

Slávnostné finále súťaže krásy sa uskutoční v priamom prenose 17. apríla 2009. Okrem divákov TV Markíza budú môcť milovníci krásy zažiť naživo galaprogram priamo v Sibamac aréne.

Záujemcovia si lístky môžu zakúpiť na sto predajných miestach sieti Eventim po celom Slovensku alebo cez internetovú stránku www.eventim.sk za cenu 7€.

Rozhovor

10:19:34 - otázka od: petra ahoj Petra, chcem sa opytat, ci s odstupom casu nelutujes, ze si sa prihlasila na Miss? Ahoj Petra, určite neľutujem, naopak, prihlásila by som sa znova, aj keby som dopredu vedela, čo ma čaká:)

10:21:31 - otázka od: jula ahoj, prihlasila si sa sama do sutaze? Ahoj Júlia, áno, bolo to moje slobodné rozhodnutie. Aj keď som sa predtým poradila s rodinou a kamarátmi, ktorí ma v tom podporili:)

10:22:09 - otázka od: vierca ahoj Katuska, drzim palce na finale :) Ahoj Vierca, dakujem pekne :)

10:24:35 - otázka od: dada ahoj Katka, ako sa mas? a s ktorou s finalistiek si najviac rozumies? dakujem, Ahoj Dada, mam sa velmi fajn, vdaka:) vsetky finalistky spolu tvorime dobry kolektiv. o cosi blizsie su mi Maja alebo Viki, s ktorými som bývala na izbe. Ale napriklad aj s Anetkou ci Miskou si velmi dobre rozumiem.

10:26:26 - otázka od: valika zdravim Ta Katka, ako budes travit velkonocne sviatky? Ahoj Valika, cez vikend tradicne s rodinou. a na Velkonocny pondelok uz nacvicujeme zaverecny program, takze sa tento rok asi vyhnem sibacom;)

10:28:56 - otázka od: Miruška Ahoj Katka:) Ako to teraz vyzerá nie si už nervozna ved zachvilu je velke finale? Drz sa Ahoj Miruska, na finale sa tesim, bude to vyvrcholenie nasej dlhej pripravy a verime, ze vyborne dopadne. ale je pravda, ze sa zacina objavovat uz aj mierna nervozita a take prijemne chvenie v zaludku:)

10:29:47 - otázka od: credo ahoj,katka.drzim palce cestnej predsednicke nasho klubu. Dakujeeem Credo, snad ma opatovne zvolite;)

10:32:30 - otázka od: Peter Ahoj Katka, Chcem sa ta len spytat, ci mas momentalne na nohach silonkove ponozky, alebo obycajne. A nemohla by si si v redakcii odfotit nohy? prosim ta velmi pekne Ahoj Peter, tieto online rozhovory maju sluzit k tomu, aby ste nas finalistky pred sutazou lepsie spoznali. Nemyslim, ze takato informacia by mala o mne akukolvek vypovednu hodnotu.

10:36:15 - otázka od: denisa aky mas tip na vitazku? Ahoj Denisa, netrufam si dat jeden konkretny tip. vsetky dievcata su niecim osobite a bude zalezat na odbornej porote, ktora z nas ju zaujme najviac:)

10:39:37 - otázka od: vcielka ahoj, ake je tvoje oblubene jedlo a drink? pekny den, D. Ahoj Vcielka, som pomerne velky gurman, rada si pochutim na dobrom jedle. ale ako povedal jeden starogrecky filozof, nezijeme preto, aby sme jedli, ale jeme preto, aby sme zili;)

10:42:32 - otázka od: dano ahoj, sportujes? co robis rada vo volnom case? Ahoj Dano. urcite, sport a pohyb su pre mna velmi dolezite. v zime lyzujem, chodim do posilnovne a v lete plavam alebo jazdim na kolieskovych korculiach. a k tomu velmi rada tancujem, navstevovala som osem rokov aj tanecny kruzok.

10:45:58 - otázka od: Martin Dobry den, ako Vam chutil v utorok obed v jedalni na Pravnickej fakulte? ;o) Inak, Vase seminare su pre mna velmi obohacujuce.. Normalne rad vstanem do skoly..;o) Dobry den Martin, dakujem, celkom chutil:) Velmi ma tesi, ze moje seminare takto vnimate, pre pedagoga je takyto nazor studenta najvacsim ohodnotenim:)

10:47:38 - otázka od: Zuzana Ahoj Katka, si spomedzi vsetkych finalistiek NAJ KOCKA, za celu Bratislavu Ti drzime najviac palce!!! Vela stastia!!! Dakujem, Zuzka. Budem sa snazit vas nesklamat:)

10:49:59 - otázka od: kuko hrozienko,si moja jedina favoritka drzim ti silno palce!!! p.s: svetovy mier ;) tvoj kuko! dakujem Ti!! a milujem aj zvieratka a dokumenty;)))))

10:50:29 - otázka od: Viera Katka, držíme Ti palce a budeme Ťa podporovať. Bratislava je na Teba hrdá! Dakujem za podporu, Vierka!

10:54:08 - otázka od: credo katka,drzim palce v

10:54:08 - otázka od: Julka ahoj si straaasne pekna a drzim ti prsty.ake su kriteria na miss aby si bola v prvej 12ke??? a nelutujes ze si sa tam prihlasila???netyraju was tham doslowne tymi dieatmi a tak???lebo ja keby som sa mala prihlasit diety by som asii neznieslaa =D dakujem =) Ahoj Julka, dakujem;) porota na castingoch hodnotila okrem vonkajsieho vzhladu aj verbalny a pohybovy prejav dievcat, vseobecny rozhlad, vzdelanie..urcite nas netyraju, nemusis sa bat:) ale treba si dat pred sutazou vacsi pozor na vahu a najma viac cvicit.

10:54:53 - otázka od: Roman Ahoj Katinka, dufam ze vyhras a ked priletim od kengur buchneme sampus :-) Ahoj Romanko, určite, už sa teším.

10:56:12 - otázka od: zuzka ahoj katka, velmi sa mi pacis, tvoj prejav aj zjav, podla mna by si mala vyhrat, urcite by si najlepsie reprezentovala slovensko aj na miss world. dobre sa ta pocuva a este lepsie sa na teba pozera, velmi velmi ti drzim palce, dufam ze ti vsetci co tu pisu posielaju hlasy a aj na miss pierot nech za teba vsetci hlasuju! drzimvelmi velmi palce, 9938!!!!!!!!!! Ahoj Zuzka, ďakujem za poklony aj agitaciu;)

10:58:03 - otázka od: Mata07 ahoj Katka, chcem ti iba popriat vela uspechov, a budem ti drzat palce. tesis sa na Velku noc? pa :-) Ahoj Mata, dakujem! na Velku noc sa tesim, ale bude pre nas tento rok o cosi kratsia, pretoze v pondelok sa uz pripravujeme na finale.

10:59:39 - otázka od: terka ahoj Katka:)moc ti drzime palce na finale Miss, mas na to!Tvoje sesterky Terka a Petka Ahojte Terka a Petka, dakujem vam pekne! pozdravujem celu rodinu na Kysuciach:)

11:04:29 - otázka od: Apri Honczaszi Ahoj Katarina, volam sa Arpi. Mam 20 rokou. Ja sa ta chcem opytat takuto otazku: ze ako vnimas mladych a atraktivnych muzov vo svojom okoli. Teda ked su uspesny. lekari, advokati a tak. Dakujem. Apri. Ahoj Arpi, na muzovi si predovsetkym vsimam, ci je spolahlivy, ma zmysel pre humor a ci sa k zene sprava ako gentleman. samozrejme, musi preskocit aj iskra;)

11:06:49 - otázka od: mario cau sampionka, drzim palce! Po sutazi dame vitazne mojito :) Dakujem a tesim sa;)

11:11:06 - otázka od: Peter ake bolo studium na prave? Ahoj Peter, je pravda, ze si vyzaduje dost casu sedenia nad knizkami a zakonmi. najpodstatnejsie je, ze ta studium bavi, vtedy ide vsetko lahsie:) rada spominam aj na cas straveny so spoluziakmi mimo skoly;)

11:12:19 - otázka od: natalia Ahoj Katka, drzim palce najkrajsej a najinteligentnejsej finaliskte :) Ahoj Natalia, dakujem Ti pekne. taketo povzbudenia vzdy dobre padnu:)

11:13:16 - otázka od: Darinka Ahoj Katka, drzime Ti palce, si nasou favoritkou, mozes nam prezradit ako sa Ti studovalo na skole a ci Ti pomohla aj krasa ? Ahoj Darinka, dakujem. Studium bolo obcas narocne a krasa tam nezohravala velku rolu. skor vedomosti a schopnost ich prezentovat.

11:13:40 - otázka od: kubo POCUVAJTE ALE HLASUJETE LUDIA ZA KATKU??? VED JE NAJ NAJ NAAAAJ KRAJSIA!!!! :))) katka ideeeees, drzim palec Vdaka, Kubo ;)

11:14:32 - otázka od: Kris Stale sa divam a divam...ale pačiš sa mi NAJMENEJ zo všetkych !!!! :-/ Preto je finalova 12tka pestra, aby si kazdy moho najst svoje favoritky.

11:16:21 - otázka od: luba spirkova Ahoj Katka, chcem sa opytat, co by som mala spravit aby som sa mohla prihlasit tiez na miss? Dakujem . Drzim Ti palce . Luba Lubka, urcite to stoji za vyskusanie, nemas co stratit. Kriteria, podla ktorych porota vyberala finalistky, som spomenula v predoslom komentari.

11:25:53 - otázka od: pata jenoznacne najkrajsia a najprirodzenejsia:) je moja favoritka katka Vdaka, Patka. mile od Teba.

11:26:43 - otázka od: zuzana kaka si krasna a inteligentna a ked sa takym ako je tuto KRIS nepacis, tak nech sa ten radsej kuka na ine umele pipky! nech ma nerozculuje! kazdy mame svoj nazor.

11:29:57 - otázka od: Katka Keby si sa mala rozhodnut, komu venovat 2% z dani, ale mozes iba jednemu subjektu, ktory by si si vybrala: OZ pre onkolickych detskych pacientov, alebo opustene deti v detskych domovoch. Mozes vybrat len jeden subjekt a prosim zdovodni, preco si sa tak rozhodla. Drzim palce 17.4., si pekna, prirodzena, na pohlad velmi mila. Vela stastia!!! Dakujem. Asi by som vybrala prvu moznost. zivot a zdravie su najdolezitejsie hodnoty, bez ktorych ostatne radosti zivota stracaju na vyzname.

11:31:28 - otázka od: Ondrej Pozdravujem za vsetkych kolegov z fakulty! Drzime palce! Dobre nas reprezentuj..;-))) Dakujem Ondrik, urobim, co bude v mojich silach:))) PS pozdravujem vas vsetkych!

11:31:49 - otázka od: zlatka jednoznacne NAJKRAJSIA !!! vdaka za poklonu:)

11:35:18 - otázka od: brano Ahoj, do akej miery si uvedomujes svoju krasu ? Aj to niekedy 'zneuzivas' ? Ahoj Brano, v zivote by som rada nieco dokazala skor pouzitim vlastnej hlavy. myslim, ze by mi to poskytlo vacsi pocit sebarealizacie a osoznosti. vzhlad vsak tvori sucast osobnosti, takze uplne vylucit ho nemozno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu