Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Edita Sipeky bola online!

Edita Sipeky Zobraziť galériu (3)
Edita Sipeky

„Ako 40-ročná ženská som vážila už 95 kg a s pásom 112 cm som tvrdila, že charakter je dôležitý a nie postava,“ spomína Edita Sipeky, najznámejšia slovenská trénerka a „majsterka chutnutia“.

Vyštartovala naozaj raketovo - za debut „Vysoká škola chudnutia“ jej vydavateľstvo Ikar udelilo ocenenie Platinová kniha, pretože predaj dosiahol 50 000 výtlačkov. V „Mojich báječných ženách“ autorka podrobnejšie vysvetľuje, ako správne a najmä „bezbolestne“ chudnúť, či má význam cvičiť, a keď áno, aké cviky sú pre ženy najvhodnejšie, a čo robiť, aby sme si udržali nielen peknú, svižnú postavu, ale i duševnú pohodu.

Edita Sipeky má zriedkavý dar vyhmatať a pofúkať boliestky žien. Poradí, ako sa správať k obéznej dcére v tom najháklivejšom veku, učí vážiť si rodinné zázemie, ale i bojovať o svoje záujmy a vedieť si ich v rodine presadiť.

“Dnes sa môj svet točí správnym smerom, ale nebolo to vždy tak. Boli časy, keď som nevliezla do nohavíc s hrozným číslom XXL. Zažila som aj to, keď mi predavačka v obchode povedala, že najlepšie by bolo, keby som si dávala šiť na mieru, vraj dobrý krajčír dokáže zázraky,“ tvrdí Edita Sipeky, ktorej práve vyšlo ďalšia knižné dieťa – „Kam sa podel Adonis“. Tentoraz radí, ako hľadať toho pravého, aby sme sa vyhli popáleninám na duši a aby naše úsilie nevyšlo nazmar. Napriek vážnej téme - ľudská osamelosť – sa autorka čitateľkám prihovára s nezvyčajnou ľahkosťou, optimizmom a ozajstnou túžbou poradiť.

Rozhovor

12:50:52 - otázka od: katka Dobry pani Editka,prajem vsetko dobre...:) Poradte ako schudnut len zo 2-5 kil... lebo to je podla mna horsie ako dvadsat... Nepotrebujete meniť stravu. Stačí, ak budete intezívne cvičiť.

12:50:52 - otázka od: Sisy Dobrý Editka, máte už vnúčatká ? Nie, ešte nemám...:O)

12:50:52 - otázka od: Zita Pekný deň pani Edita, potrebujem zhodiť "slaninu" na bruchu, čo s tým???? Cvičiť, cvičiť, cvičiť... Nič iné sa nedá robiť.

12:50:52 - otázka od: silvia počula som že vám má vyjsť DVD-čko, čo je na tom pravdy? DVD sa ešte stále len pripravuje. Koncom roka by malo byť na trhu.

12:50:52 - otázka od: Anna prihodová Mam 170cm a84kg chcela by som si upraviť postavu mam sedacie zamestnanie poradťe dietu nie naročnu a drahu. Máte nadváhu 14 kilogramov. Zhodiť prebytočný tuk spôsobom mojej školy chudnutia ste schopná za 3 - 4 mesiace. My nedržíme diétu...:o))) Stavujeme sa každé 4 hodiny a cvičíme 2 krát do týždňa. Návod, ako chudnúť, nájdete v mojich knihách...

12:50:52 - otázka od: Doc-vyliz Dobry den liecite sa aj na psychiatrii ? hovoria to ludia je to pravda ?? Samozrejme....práve mi pán doktor navlieka ten župan, ktorý sa uväzuje zozadu. Myslím, že sa to volá kazajka....:o)))

12:53:38 - otázka od: dagmar Dobry den, prosim Vas , v akom veku sa zacina spomalovat metabolizmus, je to mozne uz aj v mojej 26ke? Mama taky pocit.Dakujem Áno, je to možné...Odporúčam poradiť sa lekárom a zistiť príčinu.

12:55:54 - otázka od: Feri dobrý deň, chcem sa Vás opýtať či Vás neurážalo keď Vás v relácií SOS parodizovali ? Nie, skôr ma to zaskočilo. Časom som si zvykla, že ma na ulici oslovujú "pani Papeky..:o)"

12:56:51 - otázka od: Bibiána Ja sa len chcem podakovat Editke, ze sa stala zo mna ina zena vdaka jej kniham.Dakujem Ja ďakujem a teším sa, že som mohla svojou troškou prispieť k Vašim zmenám... Držte sa a pozdravujem..:O)

13:01:36 - otázka od: Viera Dobry den Editka.Zijem v Canade,a po Vasu knihu som sa dostala prostrednictvom brata,ktory mi ju poslal,lebo co uz takej buchte ako som ja:)bude posielat.Knihu este stale citam,vela sa nasmejem,a obcas premyslam,ci som Vam ja dala autorske prava na pisanie o mne :)Kniha super,verim ze aj mne sa podari tak schudnut.Som este mladunka mam len 38 rokov:)tak nacase k tej mojej krasnej tvaricke dotvorit aj zbytok.Otazku na vas nemam,mozno len ci ste medzicasom neobjavili liek,ktory by zabral "dorana" a ak nie..chcela som Vam len zazelat velmi vela uspechov a velmi malo pribratych kileciek.Ak budete na tejto strane oceana,urcite sa mi ozvite,dame si spolu kavicku a mozno aj kolacik...ak nebudem zasa frcat na nejakej diete.e-mail adresu mate.Este raz vsetko dobre.Viera Dobrý deň Vierka. Kanada nie je až tak ďaleko..:o))) Ak máte chuť skrátiť túto cestu, rada Vám poradím aj osobne. Každý piatok večer som na SKYPE, moje meno je: edita.ellen Ozvite sa...:o)

13:04:40 - otázka od: Ľudmila Milá Editka...ja by som potrebovala poradiť. Pre štyrmi rokmi som podľa knihy ,,Vysoká škola chudnutia,, schudla 13kg. Potom som otehotnela a nenabrala som ich spať čo je výborné, ale ako mi synček rástol a začal papať aj iné veci ako len mliečko, tak som papala s ním a pribrala som naspäť. A teraz keď by som ako chcela sa pridŕžať vašich rád nepohne sa váha dole . Poraďte čo s tým.Teraz vážim strašných 98kg.Po schudnutí som mala 85 a cítila som sa lepšie. Potrebujem schudnúť, už len preto, lebo chcem druhé bábo a váha mi robí problém. Teraz frčím na diéte od Štefana Margitu už týždeň a mam dolu 2,5kg.No je to drastická diéta. Pomôžte ak môžete. Ďakujem a prajem vám veľa úspechov. Ste perfektná žena. Ľudmila Ja by som neriskovala diétu. Treba vedieť, že po pôrode poklesol hormón - estrogén, ktorý je zodpovedný aj za stravovanie. Použite návod z mojej knihy ešte raz. Uvidíte, že sa hmotnosť upraví...

13:06:21 - otázka od: Mirka Dobrý deň.Chcem sa opýtať prečo mi váha stoji.Cvičim už 5mesiacov a ako si mi vaha stoji.Jem 5 krat denne.Obmedzujem chlieb.Dakujem za odpoved Stojí preto, lebo výdaj a príjem energie je stále rovnaký. Buď pridáte viac pohybu, alebo uberiete z jedla...

13:07:27 - otázka od: zuzana Koľko krát do týždňa treba cvičiť aby som dosiahla výsledok? A čo treba cvičiť, aké cvičenia? 2 krát do týždňa minimálne jednu hodinu. Najrýchleješie výsledky dosiahnete kalanetikou.

13:13:22 - otázka od: Peter Pani Editka, ako mám cvičiť brušáky, aby som schudol? Mám ich cvičiť každý deň, v ktorom čase je najlepšie? Dopoludnia, popoludnia, večer? Koľko ich mám za sebou urobiť, 60, 70, 80 alebo viac? Mám ich cvičiť úplne každý deň, či si môžem dať aj pauzu? Pomôže mi pri chudnutí aj stacionárny bicykel? Kedy je najlepšie bicyklovať na tomto bicykli, ráno pred jedlom, po jedle, alebo kedy počas dňa? Koľko minút je najlepšie na ňom jazdiť? Počul som, že až po 20 minútach sa chudne, a že najlepšie je vydržať na stacionárnom bicykli až hodinu. Je to pravda? Čo mi odporúčate, aby som schudol? Ďakujem za odpoveď pani Editka. Potrebovala by som vedieť, koľko chcete zhodiť. Vo všeobecnosti však platí, že brušáky treba robiť každý deň ...maximum 70 opakovaní...dovtedy, kým sa neobjavia prvé výsledky. Potom je nutné znížiť intenzitu cvičenia na 3 krát týždenne, aby ste nepreťažili organizmus. Stacionár používajte denne max. 5 minút.

13:15:52 - otázka od: andrej Dobrý den.Milá pani Sipeky.Chcel by som Vás poprosit či by ste mi poslali Vašu fotografiu s autogramom.Velmi by ma to potešilo.Vopred dakujem a prajem Vám veľa zdravia a úspechov.Moja adresa:Andrej Burian M.R.Štefánika 5 Nové Mesto nad Váhom 91501 .Chcel som sa Vás ešte spítat či ste už niekedy bola v Novom Meste nad Váhom.Vopred dakujem za odpoved. Rada, samozrejme, že pošlem... V NMn/V som bola, mala som tam besedu...

13:34:56 - otázka od: kiko Zdravim..je zname,ze ste s manzelom emigrovali do Nemecka,ale kedze ste sa tam neuchytili,s radostou ste sa vratili do starej vlasti...to ste odkukali tam,ze najlepsie sa zaraba na liekoch na potenciu,vlasy a na chudnuti?kolko je pravdy na teorii,ze ste vacsinu vasej prvej knihy obtiahli z viacerych nemeckych knih,kedze tam na tuto ludsku slabinu predsa len prisli o trochu skorej??je pravda,ze syna vyhodili zo seneckeho gymnazia za prechovavnie drog?dakujem,prajem vela zdravia Áno, žiaľ neuchytili...:o))) Odišla som so 100 Markami. Keď sme odchádzali z Nemecka, museli sme predať všetky 4 reštaurácie, ktoré sme tam vlastnili. Pravda je aj to, že všetky informácie som "ukradla" ...nehanebne použila priamo na sebe autorské právo niekoho iného, ktorý tvrdil, že schudnúť treba tak, že budem menej jesť a viac sa hýbať. Príšerný podvod... Napokon som prišla s fenomenálnym nápadom, predať všetkým obeznym ľuďom na Slovensku návod na chudnutie. Vďaka tomuto beštiálnemu plánu som získala ocenenie Polozlatá kniha, Zlatá kniha, Platinová kniha a neskôr som bola zaradená medzi špičkových odborníkov Európy ....Paradox, oznam o uznaní mi poslali z Nemecka Ľudská slabina...áno, je to tak... Keď som bola tučná, tiež som bola nepríjemná, frustrovaná a mala som silné, anonymné reči. Dnes som štíhla a vyrovnaná žena...:o) A vy?

13:35:20 - otázka od: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? stále sem pozývaju takých neznámych luďí už ma to nebaví,ale tak prajem pekný deň:D Pá....

13:36:28 - otázka od: Valentina Dobry den,Vy ste stale taka usmiata a vesela,mate niekedy aj zle dni?Co vas vie rozculit a nahnevat?Prajem pekny den. Áno, aj ja mám zlé dni, ale našťastie ich viem prekonať.

13:38:48 - otázka od: Jack Dobrý deň chcel by som sa Vás spýtať aký je Váš názor na cvičenie na stredných školách. Ide o to, že profesor telesnej výchovy si myslí že každý žiak je ako on teda profesionálny športovec. A nám 15-17 ročným žiakom nakladá na poslilovacie stroje závaže ktoré majú často viac ako niektorý žiaci. Napr. ja mám 55Kg a na niektorých strojoch na posilovani nôch je aj 80kg čo Vy na to?? Hrozné... Váš pedagóg by si mal uvedomiť, že Vám môže ublížiť.

13:41:40 - otázka od: iva dobry den .ja mam asi taku otazku ako vela zien ako zacat,mam od vas vsetky knihy ale neviem ako na to praxov .teoriu ovladam .chodim aj na vase stranky na nete.poradte ako na to.mam 38rokov a 94kg poradte .dakujem. Začať je asi najťažšie, treba sa poriadne "naštvať", motivovať sa. Nájdite si vážny dôvod, prečo treba schudnúť.. a potom sa pustite do práce. Držím palce...

13:42:13 - otázka od: jojula dobry den kde by som pozhanala vasu knihu Vysoka skola chudnutia dovi... Nájdete na nete, alebo v kníhkupectvách...

13:42:51 - otázka od: Stefánia Fialova Dobry den. Pani Sipeky da sa u Vas absolvovat individualne cvicenie (nie v kolektive) ? Dakujem Nie, nedá...

13:45:54 - otázka od: lusyy9 Editka, som zúfalá. mám33 rokov a pri výške 170cm. mám 100kg. môj muž si našiel štíhlu priateľku, asi sa mu už hnusilo sa na mna pozerať. neviem kde sa mám obrátiť, ako NEŽRAŤ!prosím pomôžte mi. zúfalá Lucia. Pošlite ho do hája! Aspoň budete mať čas na seba. Ozvite sa mi ...

13:48:49 - otázka od: peto dobry den, chcem sa Vás opýtať, chcel by som schudnut v oblasti zadku a bokov, chcem si kupit posilovaci stroj, ale neviem ktory je najlepsi na tieto partie, pripadne ake cviky su na to dobre, dakujem za odpoved, podla mna ste naj kočka v nasom soubiznise, majte sa a pekný vikend Zabezpečte si kombinovaný stroj, na ktorom sa dá cvičiť všetko....

13:58:25 - otázka od: Samo Pekný deň Editka, odkedy ste zacali nosiť tú čelenku a považujete to za svoj imidž??? Aký imidž?...:o))) Mám pocit, že práve čelenka ma drží pokope... P.S.

13:58:25 - otázka od: Katika dobrý Edit...vážne ste nosila veľkosť XXL ??!! Áno, žiaľ... moje fotky nájdete na mojej stránke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu