Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Česká speváčka Tereza Kerndlová: Mohla by som Európu zaujať

Tereza Kerndlová Zobraziť galériu (8)
Tereza Kerndlová

BRATISLAVA - Speváčka Tereza Kerndlová /exčlenka Black Milk/ vyhrala koncom januára české kolo televíznej hudobnej súťaže Eurovision Song Contest 2008. Českú republiku bude reprezentovať na medzinárodnej súťaži v máji v Belehrade.

Počas takmer dvojhodinovej šou, ktorú uvádzali Aleš Háma a Kateřina Kristelová, sa predstavilo desať súťažiacich. O výherkyni rozhodli hlasy divákov a diváčok. Tereza Kerndlová ich zaujala svojou hitovkou Have Some Fun, ktorá pochádza z rovnomenného albumu. Zaujímavosťou je, že po rokoch bude mať na Eurovízii zastúpenie aj Slovensko. S vokálmi budú totiž v Belehrade pomáhať Tereze dvojičky Veronika a Daniela Nízlové /exTweens/.


Tereza Kerndlová pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Tereza Kerndlová - Have Some Fun



Tereza Kerndlová - Orchidej





Tereza Kerndlová bola online na Bleskovkách!

Rozhovor

10:08:32 - otázka od: maťo dúfam, že vyhráš euro song vision contest 2008. Ahoj, ďakujem za odkaz... Bol by pre mňa veľký úspech dostať sa do finále.

10:08:32 - otázka od: Rasto si zadana? lebo si dost, ze chutnaaa :) kedy dame kavu? :))) inak prajem pekny den Som zadaná a výraz "chutná" ma pobavil. Ten nepoznám:) Daj svoje číslo, možno sa ti ozvem:)

10:17:32 - otázka od: Boris pekny den zelam...dufam ze Ta niekedy uvidim aj v Budapesti:-),je skoda ze Ta mozem vidiet iba na YouTube:-(..vela stastia Sama by som si priala, aby som niekedy vystupovala v Budapešti.:)

10:17:32 - otázka od: ainex Ahoj Tereza,povedal Ti už niekto že sa strasne podobas na herecku Jessicu Biel,ktoru mam velmi rada a prave randí s Justinom Timberlakom?Nelaka Ta aj herecka kariera,podla mna v Hollywoode by Ta brali vsetkymi desiatimi...pekny den! Prirovnanie k Jessice Biel som ešte nedostala. Ale už mi vraveli, že sa podobám na Beyoncé, Jennifer Lopez, Bridget Bardot:) A čo sa týka herectva.. veľmi ma to neláka, i keď som dostala veľa ponúk.

10:17:32 - otázka od: Brano Pekné ráno :) Ani neviem, či mám vlastne otázku. Chcem najmä pochváliť Váš nádherný, čistý hlas. Spievali ste pieseň do nejakej rozprávky a to bolo nádherné. Zimomriavky. Aj Vaše vystúpenia sú výborné. Práve mi napadla otázka: Ste stotožnená s piesňou, ktorú budete spievať na Eurovízii? Je fajn, ale nemyslím si, že by mohla vyhrať. Máte na viac :) Príjemný zvyšok dňa! Ďakujem pekne. Pieseň Have some fun mám veľmi rada, pretože je pozitívna a ja jej veľmi verím. A taktiež prajem pekný deň:)

10:17:32 - otázka od: gordon Terezka? Je hezká! Mohu se na ni dívat a nemusí nic zpívat Jeto moje STAR, škoda že jsem již stár. Krásná je jak MISS, posílám ji kiss. To sa vám podarilo, len aby sa mi na Eurovízii zadarilo:)

10:17:32 - otázka od: maťo prečo si si vybrala práve have some fun na eurosong? Z môjho albumu to bola podľa mňa najvhodnejšia pieseň pre túto súťaž. Je melodická a mohla by Európu zaujať.

10:30:14 - otázka od: aťa Ako Vás napadlo do vokálov obsadiť slečny Nízlové.Chcela by som len vedieť čo bolo tým hnacím momentom na Vašu spoluprácu. Ďakujem. Prajem veĺa úspechov v osobnom aj profesnom živote. Vo výbere na vokalistov boli aj speváci z Česka, Belgicka od Kate Ryan, ale nakoniec som sa rozhodla pre dievčatá, pretože si myslím, že môžu zaujať nielen spevom.

10:30:14 - otázka od: Jojo Ahoj Terezko chci se zeptat jakou poslouchaš hudbu a kdo je ti sympaticky z českeho šoubiznisu... Mám najradšej RnB a soul. Možno vás prekvapím, ale najradšej počúvam Kontrafakt:)

10:30:14 - otázka od: marcel ahoj velmi pomoze spevacke,ked vyzera sexi-tak ako ty ? Asi áno, asi to k tomu patrí, je to šoubiznis:)

10:30:14 - otázka od: Jožino Ahoj Terezka, posielam pozdravy z Fínska. Čo hovoríš na konkurenciu v Eurosongu? Myslíš že máš šancu na úspech? Inak prajem veľa zdaru...:-) Myslím si ,že je tam veľa dobrých interpretov, ako No Angels z Nemecka a ďalší. Mám tam niekoľko favoritov.

10:30:14 - otázka od: Lubo Ahoj Terezka.Len tak nahodou.Nechcela by si so mnou chodit:D..Dnes rano som ta videl v TV,od vtedy nemozem spat:o)Aso som sa fakt zalubil...Drz sa!!! Už je 10:30, nehodí sa aby si ešte spal:)

10:30:14 - otázka od: andrej_tn ahoj...si velmi pekna baba...nerobis aj modelku nahodou??dakujem:) Ani náhodou:)))

10:30:14 - otázka od: Katarina Ahoj Terezka, mas nejaky nesplneny sen? Nieco po com velmi tuzis? Stretavas sa s kockami z byv. skupiny Black Milk? Drzim palce a prajem vele, vela uspechov : o ) S dievčatami s Black Milk sa už nestretávame, je to minulosť a rada na to spomínam:) Čo sa týka snov, tak veľmi nesnívam.

10:30:14 - otázka od: Student Ahoj poznas niekho okrem teba a tvojej rodiny kto sa vola Kerndl? Lebo ja mam tiez priezvisko Kerndl a moja rodina tiez ale nikoho ineho som nestretol co sa tak vola okrem teba :P Počula som, že je v Čechách ešte jedna rodina s priezviskom Kerndlová, ale poznám ich:)

10:30:14 - otázka od: peto77 ahooooj...ako sa mas??pracujes niekde??mas priatela??:DD...dikes..pa Mám sa fajn, naplno sa venujem svojej kariére, ktorá má plne zamestnáva a priateľa mám.

10:37:27 - otázka od: Boris Velmi krasne si naspivala pesnicku od Petra Nagya..Kristinka...pocuvam ju denne,donekonecna.Ked budem na Slovensku tak si musim urcite kupit tvoje cd,ale lepsieby bolo dvd..bude alebo je nejake?...dakujem za odpoved...Boris Budapest Som rada, že sa vám moja verzia Kristínky páči, CD je v predaji a nejaké DVD v budúcnosti určite chystáme:)

10:37:27 - otázka od: Peter Ahoj Tereza. plánuješ nejaké koncerty aj na Slovensku? Ďalej si pekná baba máš veľa nápadníkov na koncertoch? Plánujeme vystúpenia 18.-20. septembra v Banskej Bystrici, v Prešove a o ďalšom meste ešte uvažujeme:)

10:37:27 - otázka od: MartaSchwarzbacherová Trio BlackMilk bolo báječné- Neuvažujete o založení niečoho podobného? Už asi nie, ale bola to príjemná skúsenosť:)

10:37:27 - otázka od: podpivnik miery? :) Neviem, či tu majú meter:)

10:37:27 - otázka od: pawlina ahoj terezka...chcla by sm sa spytat ze kde sa natacal klip have some fun a chcm ti poweda ze je fakt superny.aj klip aj pesnicka Klip sa nakrúcal v pražskej reštaurácii Gate a som veľmi rada, že sa ti moja pesnička tak páči:)

10:37:27 - otázka od: inka preco mas take trapne songy aj klipy ako keby si nemala vobec vkus Videoklip mal 300 tisíc pozretí na Youtube.com, preto je tak trápny:)

10:42:29 - otázka od: lul ahoj, pises po slovensky?? Nepíšem po slovensky, ale som tu a je kvôli češtine je lepšie odpovede diktovať:)

10:42:29 - otázka od: kokain666 čaf,čo tak sa vykašlať na hudbu a venovať sa modelingu,foteniu ,natáčaniu,....možno aj porna:-) To prenechám tebe, ja sa budem radšej venovať spevu:)))

10:52:07 - otázka od: Dominik ahoj...si fakt zlata..preco o tebe pocut na Slovensku až teraz??? Všetko je prvýkrát:))

10:52:07 - otázka od: pepo Prijala by si ponuku nafotit nieco pre pansky casopis???Myslim ze by si mala uspech!!! Asi nie:) Ponuky som však dostala, ale odmietla som ich.

10:52:07 - otázka od: laura nemas strach z toho, ze aj tak vsetky tvoje sily budu nanic, lebo eurovision vzdy vyhra daka ruska, podla mna je to dost nefer sutaz Je pravda, že si dosť pri hlasovaní pomáhajú susedné štáty, tyým pádom som určite v nevýhode. Škoda, že tam nie je aj Slovensko, lebo by sme zahlasovali určite navzájom.

10:52:07 - otázka od: lila ahoj terezka, velmi ti fandim si skutocne krasna baba... pametam si na to ako si chodila s petrom j. krasne si sa k nemu hodila, nech uz to je ako je,moze lutovat ze s nim niesi...hodila si sa k nemu uplne jedinecne,si krasna osobka..prajem ti vela stastia aby si mala lasocku na cely zivot, aj v sr na teba ludia myslia a podporuju ta, ja som az z kosic... drz sa a hlavu hore vzdy ked je zle, pridu aj krasne casy.. ps.drz sa v belehrade.. go go go :-) papa Jéé to je krásne:) Ale žiaľ Petra J. nepoznám, maj sa krásne a ďakujem:)

10:52:07 - otázka od: luka cau ty si z toho folklorneho suboru cecinka?? Jéé to si ty?

10:52:07 - otázka od: simik ako si sa dostala k spevu? Začala som spievať, keď som mala osem rokov. Môj otec je jazzový spevák a vždy ma viedol k hudbe:)

10:52:07 - otázka od: Jullius Ahoj,si mila,pekna a zelam ti len to najlepsie :-) Ake su tvoje plany v najblizsej buducnosti? V najbližšej budúcnosti ma čaká Eurovízia a to asi to najpodstatnejšie ,čo bude v najbližších mesiacoch. Čaká ma veľa vystúpení a dúfam, že sa čoskoro prídem znovu pozrieť na Slovensko.

10:56:35 - otázka od: ada ahoj terezka, si vazne kocka, neboj som zadana aj vydata ale pochvalim aj peknu babu. Spievas super, tvoj styl mam rada. Mozem sa spytat va Tvoju vahu a vysku. pa drz sa To si obzvlášť cením a veľmi pekne ďakujem:) Výška 164 cm a váha 50 kg:)

10:56:35 - otázka od: majka ahoj spievas pekne a mas pekny hlas od malicka si sa venovala spevu? cim si chcela byt ked si bola mala? Začala som spievať už od malička a istý čas som chcela byť letuška alebo zverolekárka:)

10:56:35 - otázka od: SISA ahoj SOM SISA, SPEVACKA GITARISTKA NEMOHLI BY SME DAT NIEKEDY NEJAKY DUET?MYSLIS ZE JE TO MOZNE? THANKS .... Napíš mi. Kontakt nájdeš na www.kerndlovatereza.cz :)

11:00:55 - otázka od: Marco Ahoj Terezko,nerožmýšlala si niekedy spievať s tvojím otcom?Dostal by som vaše foto aj z podpismi?Dík:-) Otcovi hosťujem na jeho albumoch. Venujem sa sólovej kariére ,ale občas vystupujem aj s ním. O podpis karty napíš na mojej stránke www.kerndlovatereza.cz a ďakujem:)

11:00:55 - otázka od: gordon Určite sa Ti zadarí,lebo nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa... a u mňa si už vyhrala. Veľmi pekne ti ďakujem a drž palce:)

11:00:55 - otázka od: silvia Ahoj Terezka, si veľmi krásna žena, naozaj. Máš aj nádherné vlasy, máš ich predlžené? Pekný deň Áno mám, požičala som si ich od Aziatky:)

11:05:11 - otázka od: Laci Ahoj, ake boli tvoje pocity, ked si sa dozvedela v CT, ze prave ty ides na Euroviziu??? Drzim palce! Ked tam neni nikto zo Slovenska, tak nech to vyhra nasa susedka Ceska :) Maj sa Bola som dojatá a prekvapená a samozrejme šťastná. A som rada, že som mnou idú aj dve krásne Slovenky:) Ďakujem vám všetkým za otázky, bolo mi tu s vami krásne, škoda, že nemôžete hlasovať.... Ďakujem a krásny deň!!!:)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu