Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Igor a Dušan Timkovci z No name boli online!

Igor a Dušan Timkovci na online rozhovore v topkách. Zobraziť galériu (9)
Igor a Dušan Timkovci na online rozhovore v topkách. (Zdroj: Vladimír Labát)

BRATISLAVA - Jedna z najúspešnejších česko-slovenských kapiel sa po troch rokoch vydáva na jedinečné turné k novému albumu: "Nový Album", ktorý vyšiel 10.októbra.

Fanúšikovia na ňom nájdu typickú muzikantskú hravosť kapely, nadhľad a k tomu vynikajúce texty.  Spomínané naznačuje prvý singel  "Ženušky" - duet frontmana kapely Igora Timka a popovej divy Lucii Bílej.

S exluzívnym turné kapela No name zavíta do piatich miest bývalého Československa.  Turné odštartuje 7.11. v Brne (hala Vodová), 8.11.v Ostrave (hala Sareza), 10.11. v Prahe  (veľký sál Lucerna), 22.11. Bratislava NTC a posledný koncert turné kapela odohrá v rodných Košiciach 24.11. v STEEL Aréne.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

26.10.2011 13:59 - otázka od Pre bratov Timkovcov.
Chcem Vám za nás starších poďakovať za nádherné piesne,ste veľmi dobrá kapela.Aj piesne v kombinácii s českými spevákmi sú super.Želáme Vám dobré zdravie a veľa tvorivých síl a dobré nápady...
dakujeme pekne. snazime sa .....
26.10.2011 13:58 - otázka od Matty
Zdravím, chci se zeptat, kdo je největší srandista z kapely (teda kromě Igora :D) a proč je Zoli nejčastějším terčem vtípků?
lebo do zoliho sa neskutocne dobre "kope" bud nerozumie, alebo znesie vsetko:-) szia barratom
26.10.2011 13:57 - otázka od gabika
Nechcela mat vasa mamka aj dceru? predsa piati chlapi v byte....jej nezavidim, aspon si to teraz vynahradi pri vnuckach. Roman ma jednu dcerku a ty mas dcerku a synceka, ze? Raz si spominal ze vas ocko bol zo 16 deti...
otec bol z 278 deti, nech sa famy siria:-) bolo ich 14!!!!
26.10.2011 13:56 - otázka od Evina
Zdravim Vas predovsetkym Igora. ste jedna z mala slovenskych kapiel ( vlastne asi aj jedina) co som ochotna pocuvat. Hlavne kvoli textom typu:"moja ruka patri k tvojej ruke , tak ako moj strom k tvojej luke a podobne. Igor ak to vymyslas sam, tak skutocne klobuk dole.Ste vyborna vec do auta, tam sa s Vami vzdy vyskriekam - hlavne Chemiu.:) Prajem Vam vela zdravia a i ked trosku predcasne krasne a pokojne sviatky.
dakujeme pekne za pochvalenie, akutrat som zle precital slovo vyvrieskam:-) v spojitosti s autom som si predstavil nieco uplne ine....
26.10.2011 13:54 - otázka od Palo
Ahojte, kedy prídete hrať do Levíc ?
teraz sme hrali Vrable, kde si bol???
26.10.2011 13:52 - otázka od vall
ako sa vám koncertovalo na juhu Slovenska - pri maďarských hraniciach??? Bola som na koncerte, boli ste úžasní, vaše pesničky stále rada počúvam, len škoda, že keď príde maďarská kapela je oveľa viac ľudí. Prajem Vám veľa úspechov v ďalšej práci a pevne verím, že vás ešte niekedy naživo uvidím :)
dakujeme pekne za uznanie a co sa tyka madarskach kapiel, tie su rady, ze si vobec mozu na Slovensku zahrat:-)
26.10.2011 13:51 - otázka od Maťuška
Práve som si všimla staré foto na parapete kde som s vami (dvoma) pred 9 rokmi bola odfotená v ZA ... nemáte zajtra čas aby som zaktualizovala tie fotky v rámiku? =)
toto bude zly prislub a riskantna zalezitost...neviem ti nijako garantovat casove posuny, radsej nie ako sklamanie
26.10.2011 13:50 - otázka od Simonka
tak potom mi musíte venovať v kosiciach jednu pesnicku.bolo by to možné?Simonke a Marekovi a budem úpne spokojná.Pekný zvyšok dňa.
dnes si uz druha ktora si prosi zavenovat pesnicku v kosiciach a to je mesiac do koncertu :) skus napisat na produkce@no-name.sk snad sa to cez nas stab dostane priamo k nam.krasny den prajem.
26.10.2011 13:47 - otázka od gabika
ake su vase sny? alebo uz mate vsetky splnene?
sny si plnime kazdym dnom no urcite mame nejake priania do buducnosti.momentalne sa tresime na turne ktore dufame dopadne nad ocakavania,potom budeme snivat dalej :)
26.10.2011 13:45 - otázka od Martina
Ahoj, máte nějaké oblíbené město, kde se Vám hraje nejlíp a rádi se tam vracíte? A ještě jeden dotaz: 4.11. hrajete u nás na Moravě v Kunovicích,je tam uváděno, že přivezete nový program...můžeme se teda těšit už na nové písničky nebo si to necháte až na turné? Díky
vsade sa nam hra vyborne no urcite su niektore miesta specificke kde sa nehrava casto ako napriklad synagoga v Plzni a podobne miesta.v kunovicich mozno zahrame nejake novinky no urcite si program na turne nechame az do prveho koncertu v brne - 7.11 ostrava 8.11 praha 10.11 bratislava 22.11 a kosice 24.11.vidime sa !
26.10.2011 13:42 - otázka od Simonka
No a sme dohodnutí:-)tak pojdeme niekedy na ten obed.Skusim vás o niekoľko rokov kontaktovať a som zvedavá či to vyjde.zatiaľ sa stretneme 24.11 v košiciach.
sedi vec,vidime a tesime sa !
26.10.2011 13:42 - otázka od Zuzana
ahojte chlapci, niekde som čítala, že vaše koncerty budú trvať od 19.00 - 23.30, to fakt tak dlho? tak to bude riadna pecka, už sa teším. P.S: pozdravte zvyšok kapely
ahoj zuzanka...no 4 hodinky to bude trvat aj s nasim hostom...ale budes mat zazitok,nemusis sa bat...zahrame urcite cez 20 songov ! tesime sa.
26.10.2011 13:37 - otázka od Simonka
Na obed, kľudne prečo nie. Rada by som s vami pokecala aj osobne. Len či by ste si našli čas. A mne by sa splnil môj sen.
no nikdy nevies..v tomto obdobi je to s casom trochu narocne, kedze zakazdym ked sme doma, tak sa snazime venovat rodinam, ale ked odrastu, jeden dorby domaci obed v michalovciach by bodol:-)
26.10.2011 13:35 - otázka od gabika
ahojte, budete mat pri tolkych koncertoch cas na nakupovanie vianocnych darcekov pre deticky? Co robia ked vas vidia v telke? Inak ake to bolo spievat s Luckou Bilou? Slovencina jej celkom ide....
na darceky ideme ovcela skor, ako su vianoce...deti, ked nas vidia v telke, tak sa pytaju ze "tatko uz dospieval, uz ide domov??? a s luckou sa robilo dobre, je to profik, pozname sa 10 rokov..
26.10.2011 13:32 - otázka od Michal
Ahoj na jak dlouhé koncerty se můžeme na turné těšit? 2,5 hodiny jako u Tomáše Kluse to asi nebude co?
to teda nie...na tomasovi siom bol , a pekny, ale o dvadsat minut mohol ubrat....budeme hrat urcite minimalne dost:-)
26.10.2011 13:31 - otázka od Maťuška
Máte nejaké rituály pred koncertami bez ktorých nevyjdete na pódium?
zbijeme vila a dame si ruky spolu, nejaky pokrik a do nich:-)
26.10.2011 13:31 - otázka od Simonka
Ahojte No Name, mam rada vaše piesne. Mám doma každý váš album a bola som už na všetkých vaších koncertoch v Michalovciach. Momentálne sa teším na koncert v Košiciach. S priateľom sme si už kúpili lístky. Chcela by som sa opýtať, že kedy najbližšie vás môžeme vidieť aj v Michalovciach.Pekný deň.
sak sa tesis na koncert v Kosiciach, tak kvoli comu nas tahas do MI? chces nas na obed pozvat??
26.10.2011 13:30 - otázka od Karol
To video poznam, viem, ze sa takto robia hity a ze si aj kapely samé vykradaju svoje hity. Iba ze preco sa to objavilo aj u vas som chcel vediet a teraz uz viem, tak dakujem za odpoved :) A ktoru pesnicku mate najradsej zo svojej tvorby celkovo, smiem sa opytat? Alebo ktore piesne sa vam pacia od kolegov z nasej sceny?
najradsej mam cim to je a dusan - hladina stupa.
26.10.2011 13:28 - otázka od Simča
Ahojte bráchovci, som rada,že sa chystá turné..veeeľmi sa tešíme aj s partiou,s ktorou chodievame vždy na Vaše koncerty..dobre sa zabavíme:-),ste super..Páči sa mi,že krásne ako súrodenci držíte spolu..vychádzajú si spolu aj Vaše dievčatá/manželky?/Pekný deň,držte sa...ste fajn!!!!!!!
manzelky su spolu len na oslavach deti, velmi to so spolocnym kontaktom neprehanaju....vidime sa na turne
26.10.2011 13:26 - otázka od Zuzka
ahojte chlapci, chcem Vás pochváliť za Nový album, fakt sa Vám vydaril a teším sa aj na koncert v KE. držte sa :) ešte sa chcem spýtať, že kedy už konečne prídete aj do Humenného zahrať, aj tu máte svojich fanúšikov.
nuz raz mozno:-)
26.10.2011 13:26 - otázka od Zuzana
Ahojte... bola by som vám veľmi povďačná chalani, keby ste sa v budúcnosti pokúsili "zhudobniť" niektoré známe básne Sama Chalupku ako napríklad Mor ho!, Kráľohoľská či BLikavský väzeň. Myslím, si že by ste tým mnohým ľuďom ulahodili a pomohli tak aj školákom pri výučbe slov. literatúry. Ďakujem
neviem, co by na to povedal nas klavesak:-)
26.10.2011 13:25 - otázka od Katka
Ahoj Igi a Duško. Chtěla bych se zeptat, jak Dušan nese, že promo s Igorem padlo na něj? Jediní dva v robotě a zbytek kapely má leháro...:) PS: Těšíme se na turné!:)
ahooooooj uz nevladzem....ale niekto to urobit musi
26.10.2011 13:24 - otázka od Karol
Ze zaciatok Vasej piesne Biela krása sa napadne podoba na zaciatok piesne Ako sneh od Martina Babjaka a Richarda Mullera. Nehovorte mi, ze o tom neviete. Co s tym? Preco ste sa vybrali tymto smerom?
ak sa nieco na nieco podoba, bude to asi tym, ze v stupnici sa nachadza od primy po oktava len dvanast roznych tonov....to znamena, ze je logicke , ak sa z casu na cas nieco"podobne" objavi. daj si do google.sk "four accord song" toto video ti urcite bude stacit, minimalne ti to zlepsi naladu:-)
26.10.2011 13:22 - otázka od jana
cau Dusan, uz len ty a Ivan ste stale slobodni v kapele ze? Ako zvladas ten zaujem dievcat? Musis pred nimi utekat? Nevadi ti to niekedy? Co robis vo volnom case, ake nejaky mas? maj sa
normalne ......nemam s tym problem:-), inak vo volnom case hravame styria bratia hokej, takze to je adekvatny ventil!!! dusan
26.10.2011 13:21 - otázka od zaludok
Co hovorite na to, ze len tak malo ludi sa uchyti zo superstar Predna, Cmoro, Jaros. Preco to ini nezvadli? Nechces im Igor napisat pesnicky?
pesnicky by si mal kazdy napisat sam. len vlastnou tvorbou sa clovek dokaze vzdialit tym ostatnym. spievat vie velmi vela ludi. prave tvorba je kamenom urazu...
26.10.2011 13:20 - otázka od Rebeka
I love myself je klise...ale ako to tričko mam od 12-tich a obliekam si ho vždy na vaše koncerty. čakala a tešila som sa na chvíľu, keď ti ho hodím, ale po tvojej odpovedi ma to už prešlo...ale aj tak pre mňa ste najlepšia kapela, čo sa týka textov aj hudby :). vyrástla som pri vás a stále ma bavíte.
dakujemeeeeeeeeeeeeeeeeee igor
26.10.2011 13:20 - otázka od Karol
Este by som sa chcel opytat, preco ste prebrali takty z piesne Ako sneh od M. Babjaka a R. Mullera v piesni Biela krása. Tie zaciatky oboch piesni su velmi podobne a nehovorte, ze nie, dakujem za odpoved.
CO?
26.10.2011 13:19 - otázka od Karol
Ahoj Igor! Chcem kapelu No name pochvalit za fantasticky album Počkám si na zázrak. No a to je asi tak všetko. Odvtedy žiaden poriadny hit (vynimka Čím to je?!). Prečo uz nie ste schopny spravit taku pesnicku, akou je Hladina stúpa? Hrate ju vobec na koncertoch? Ak nie, ani sa neoplati naň ísť. Je to škoda. Album v Rovnovahe bol tragicky, Novy album je trochu lepsi, ale slaby podpriemer. Popracujte na hitoch, dakujem. Pekny den.
dakujeeme za odporucanie.
26.10.2011 13:19 - otázka od Maťuška
Ahoj Dušan ako sa máš? Ktorú z pesniečiek z nového albumu máš ty najradšej??
sluby matuska sluby
26.10.2011 13:19 - otázka od Pali
Zdravim,preco sa viac vasich koncertov odohrava v Cechach a nie na Slovensku. Myslim ze jeden v KE nestaci ak rozpravam za vychodniarov. Co tak rozirit ponuku? hmm :) Prajem vsetko dobre.
v cechach hravame viacej preto, lebo cechov je raz tak viacej ako na Slovensku, navyse v kazdom meste hravame verejne max raz-dva krat do roka...
26.10.2011 13:18 - otázka od Maťuška
Neplánujete koncert aj niekde v blízkosti Žiliny?
dnes je to do BA zo ziliny na skok, dialnice, vlaky, sup na bratislavksy koncert do NTC 22.11.2012
26.10.2011 13:17 - otázka od Peťa
Dobrý deň. Od čias albumu Čím to je už ubehlo 6 rokov a keďže vaše ďalšie albumy už neboli tak úspešné, poslucháč možno trochu získava dojem, že vám v porovnaní s lídrami slovenskej pop-rockovej scény ako sú IMT Smile, Horkýže Slíže, Braňo Mojsej či Desmod trochu ušiel vlak, nemáte podobný dojem?
vyber - cista exotika!
26.10.2011 13:16 - otázka od Michal Harbut
Ahojte som váš verný fanúšik počúvam vašu hodbu už od vtedy ako sa preslávila pieseň žily a mate fakt skvelú hudbu ako je večnosť a podobne aj teraz som si kúpil nove cd novy album a sú tam užasne piesne.Pozdravujem celu kapelu ste skvelý. Chcem sa spýtať kedy plánujete koncertovať v Prievidzi Ďakujem. Váš verný fanúšik Michal.
verim , ze nas v blizkej buducnosti do prievidze zavolaju, pamatam si dobre koncerty na hlavnom namesti, snad pri nejakych dnoch prievidze alebo co....
26.10.2011 13:14 - otázka od Janko
Ahoj No Nameaci, prosím pošlete mi autogram? Na adresu: Ján Flig ml. Rožňavská 9 040 11 Košice Vopred ďakujem. P.S. Ešte sa chcem spýtať či k nejakej piesní z nového albumu natáčate videoklip?
skus napisat na produkce@no-name.sk snad sa to dostane do spravnych ruk igor
26.10.2011 13:14 - otázka od zuzka
Ahojte, chcem pripravit pre sestru (IVKU) prekvapenie a kupit jej listok na vas kosicky koncert 24.11, kedze ma v ten den narodeniny... Vedeli by ste jej venovat jednu pesnicku :) Prosim nezabudnite :) Dakujeeem
nuz teraz je to velmi predcasne slubit, ale ak napises 23.11. na produkce@no-name.sk mozno budeme slavit spolocny uspech
26.10.2011 13:13 - otázka od vasil
čau Igor... distribuujem vynikajúci preparát podporujúci rast vlasov aj u ľudí u ktorých sa vlasové ložiská dávno vyčerpali... nemalo by si záujem mať opäť bujnú hrivu ako Tarzan? ak áno, kotaktuj ma na e-mail...
dakujem pekne za ponuku. mojuces si neviem vynachvalit, je to velmi prakticke. igor
26.10.2011 13:12 - otázka od Daniel Kuciak
Cau Igor, aj napriek krize fungujete a viete vypredat saly, klobuk, dole, drzim palce!!!Ozvem sa, pochvalim sa, ked bude nas duet PESIMISTA s Kuki zo Save the Cookie dostrihany, master a pod.Spoluziak Dany. P.S.Pozdravuj Zoliho, kapelku, len tak dalej!!!
odovzdam drz sa igor
26.10.2011 13:12 - otázka od Bianka
Ako spravna fanusicka som si kupila Novy album, prekvapilo ma vsak, ze tam nie je ziadna chytlava piesen typu "Nie alebo ano", "Prva", "pockam si na zazrak"...Je toto novy styl, ktorym sa kapela bude uberat?
novy styl asi tazko a co sa tyka peciek, tak si to vypocuj este zopar krat, ono sa ti ukaze casom ta "prava"
26.10.2011 13:11 - otázka od libi
Ahojte, chcem sa opýtať, či promo k novému albumu budete robiť iba v BA a KE ,alebo časom pribudnú aj iné mestá na SK...
zajtra navstivime aj nitru aj zilinu
26.10.2011 13:11 - otázka od SIS
Zdravím chalani =) Chcem vám len povedať, že zbožňujem vašu hudbu. Teším sa na bratislavský koncert. Chcem sa spýtať, či tam budú aj iné kapely?? Teda ak to nie je tajomstvo.. =) A dalo by sa tam s vami aj odfotiť =) Mala by som peknú pamiatku =) Diki =*
pred nami v BA 22.11.v ntc vystupi kapela siempre s lukasom adamcom a odfotit sa s nami mozno dat bude, mozno nie, treba chvilku pockat po koncert, ak sa nam do satne donesie, ze nas niekto caka, radi sa dojdeme ukazat
26.10.2011 13:09 - otázka od Dany
Ahojte, kúpila som si váš Nový album a po Igorovom vyjadrení, že oddýchnutý autor v štúdiu je lepší ako nová frajerka, som očakávala pecku:-) Môžem však povedať, že ma trošku sklamal. No nie kvôli pesničkám a ich "sile", ale pre ich krátkosť. Album má len niečo vyše 35 minút - nestihla som prísť ani domov z práce a už bol koniec:-(. Čakala som viac bohatý album po takej odmlke. Tak dúfam, že koncert to vylepší:-D Prajem všetko dobré a tvorivého ducha, dv.
nuz, 10 piesni nam pride dostatocne mnozstvo, navyse natahovat piesne len kvoli celkovemu casu nema velmi zmysel, niekedy boli beatlesovky do dvoch minut max...z tohoto pohladu sme dlhohrajuca kapela:-)
26.10.2011 13:07 - otázka od Martina
Zdravím Igora a Dušana z ČR..Chtěla bych se zeptat, která písnička z Nového albumu je pro ně ta nej? (prosím o odpověď od obou)..mně osobně se nejvíc líbí Sľuby... díky za odpověď a uvidíme se na turné v Brně a v Praze ;) P.S. Zdravím i zbytek kapely..
dusan: sluby, igor - biela krasa
26.10.2011 13:07 - otázka od Gabika
ahojte, ako sa mate? velmi sa tesim ze mate novy album, sice som teraz v anglicku ale pri prvej prilezitosti si ho hned kupim. Neplanujete aj nejaky koncertik v anglicku? Ako zvladate starostlivost o deticky a novy album a koncerty? Stale si spominam ako som spievala Basnika v radiu Kiks a aj som vtedy vyhrala, haha. Teraz som uz 7 rok v anglicku a v decembri cakame babatko. Majte sa krasne, drzte sa a robte nam radost vasimi pesnickami. Gabika
mame sa dobre, vela cestujeme , deti zvladame, (ked sme doma:-) drz sa a nech vsetko dobre dopadne..igor
26.10.2011 13:06 - otázka od Martina
Ste kapela na ktorej vyrastám dá sa povedať odmalička. Zbožňujem vašu hudbu a vždy sa teším keď mám možnosť vás niekde počuť/vidieť. Jedna vec ma však trochu nahnevala a to, že nemôžem zohnať v ZA váš nový album v žiadnom obchode /teda ešte som ho nikde doteraz nevidela/ viete mi poradiť nejako, alebo mi neostáva nič len si ho objednať z internetu?
internet je istota, akurat pred hodinou nam volal vydavatel, ze sa prva "varka" okamzite vypredala, preto vraj okamzite dotlacaju nove kusy..
26.10.2011 13:05 - otázka od bukvička
Čau Igor. Priznám sa, že pre mňa ako gaya si sexuálne dosť zaujímavý objekt. Máš nejakú osobnú sexuálnu skúsenosť s osobou mužského pohlavia, alebo čosi takéto odmietaš? Prajem pekný deň.
ponuky som dostal, ale kedze som heterak, nevidim to velmi ruzovo....
26.10.2011 13:04 - otázka od Guru
Ahoj. Veríš v posmrtný život či reinkarnáciu??
ano
26.10.2011 13:04 - otázka od kamila
dobrý deň pán Timko... aký je váš názor na súčasnú politickú situáciu na Slovensku? podporujete euroval alebo nie?
som zvedavy na 10.3.2012, osobne niesom za euroval...
26.10.2011 13:03 - otázka od gulikson
ahoj Igi, chcem sa ta spytat aky mas vztah voci alkoholu? lupnes do seba sem-tam nejake poldecaky alebo pivko? ahoj
jasne, ze ano. najlepsie ked potrebujes po koncerte vypnut, resp. nejako sa utlmit, je jedno dve pivka ideal.
26.10.2011 13:03 - otázka od Marcel
Zdravím ťa Čihuri... Popracoval si už na zlepšení svojho krasopisu - dá sa už po tebe niečo prečítať? :)
dnes su tu chvalaBohu predurcene pismenka. inak pravopis nic moc igor
26.10.2011 13:02 - otázka od Paula
ahoj kapela, chcem sa spytat, ci aj deti clenov kapely maju hudobny talent a sluch a ci sa to uz nejako zasadne prejavuje a mozeme o par rokov cakat no name cislo 2 ?
syn toho moc nenaspieva, ale mala je neskutocna herecka..nebudem ju nejako odhovarat, ak sa rozhodne, nech si robi co povazuje za spravne
26.10.2011 13:01 - otázka od Lukáš Frank
Ahoj, proč jste si jako hosta na své turné vybrali Markétu Konvičkovou? Dočkáme se i nějakého duetu právě s touhle skvělou zpěvačkou? :) Třeba právě během koncertu :) díky za odpoved a tesim se na Vás v Brně a v Praze :))))
marketa nam bola doporucena a nemame s tnou problem. duet s marketou na turne nebude....aj my sa tesime na turne.
26.10.2011 13:00 - otázka od Gabika
Ahoj Igor aky mas nazor na Superstar?
talentova sutaz adekvatna dnesnej dobe..niekedy to bola bratislavska lyra, dnes je to superstar. podla mna je podttatne, ze sa maju talentovani mladi kde prezentovat
26.10.2011 12:59 - otázka od Jana
Planujete aj nejaku hudobnu spolupracu?
na turne s nami ide michal zacek, je to saxofonista, ktory s nami zahra dve piesne.
26.10.2011 12:59 - otázka od Zuzana
Ahoj kedy budete v Ziline?
s dusanom tam budeme zajtra dopoludnia, mame tam, radio rozhovory...
26.10.2011 12:58 - otázka od Paloma38711
Ahoj Igor ako sa dari tebe aj rodinke?
dakujem dobre...deti rastu, manzelka ma vraj lubi, nuz radost zit igor
26.10.2011 12:58 - otázka od Paul
Cauko, nie je vam este trapne ist na turne?? Tie vase texty su onicom, tvoj hlas otrasny, muzika este horsia! Lutujem ludi co vas pocuvaju a daju peniazi na vas mizerny koncert! Kolko este budeme trpiet kapely ako ste vy? A poprosim odpoved aj na takuto otazku, nie len na tie, ktore sa Vam lachko odpisuje!
to je tazke odpisovat kamarat, na vsetko si odpovedas sam....
26.10.2011 12:57 - otázka od Rebeka
Ahoj Igor, keď prídem na koncert a hodím ti na pódium tričko s textom ,,I love Igor", budeš sa tešiť? :D
a co tak tricko i love my self?
26.10.2011 12:55 - otázka od Ince
Zdravim, chcem sa opytat kolko este bude fungovat vasa ,,kapela´´? Keby som mohol tak No name, Desmod a ine otrasne kapely zrusim a zakazem ,,spievat´´! Ale tak urcite sa Vam dobre vystupuje na den otvorenych dveri v Mark., pretoze na normalne festivaly na Slovensku alebo v Cechach, ktore su uznavane aj v europe nikdy hrat nebudete!
dobry zaciatok:-)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu