Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nezvestnú pražskú školáčku (11) polícia našla

Sandra Mihalovicsová
Sandra Mihalovicsová

PRAHA - Pražská polícia pátrala po ďalšom dievčati. Sandra Mihalovicsová (11) z pražského Žižkova sa v stredu podvečer nevrátila domov. Polícia okamžite rozbehla pátranie. Napokon sa ukázalo, že prespala u kamarátky.

"Dievča je v poriadku, bola u svojej kamarátky," uviedla policajná hovorkyňa Eva Kropáčová. Zmiznutie školáčky ohlásila polícii v stredu večer jej rodina. Dievča sa v minulosti už niekoľkokrát nevrátilo domov načas.

Do pátrania sa okamžite zapojili desiatky policajtov. "Rodina jej zmiznutie ohlásila okolo siedmej večer, od tej doby už polícia preverila niekoľko desiatok adries, kde by sa dievča mohlo vyskytovať," povedala počas pátrania hovorkyňa.

Sandra sa stratila presne týždeň po zmiznutí deväťročnej Aničky Janatkovej. Tá bez stopy zmizla počas cesty do školy. V pražskej Troji sa našiel len jej batoh a fľaška s nápojom. Polícia vyšetruje niekoľko verzií, medzi ktorými je aj únos. Na výzvu Aničkinho otca, že únoscovi zaplatí 3,5 milióna českých korún, keď dievčatko pustí, nikto nereagoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu