Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bez mŕtvej matky sa nedokázala najesť, zomrela

Dom, v ktorom žila matka s dcérou
Dom, v ktorom žila matka s dcérou

WHEATHAMPSTEAD - Malé mestečko na východe Anglicka sa pred pár dňami stalo svedkom dvojnásobnej tragédie. Žena, ktorá žila a starala sa o svoje postihnuté dieťa, pred niekoľkými týždňami náhle zomrela. Dcéra tak ostala bez akejkoľvek pomoci a nakoniec ju postihol rovnaký osud ako jej matku.

Stephanie Wolfovú (56) videli susedia naposledy pred šiestimi týždňami. Údajne pôsobila veľmi samotársky a depresívne, čo podľa nich pramenilo zo zodpovednosti o starostlivosť svojej dcéry (29), ktorá bola ochrnutá od krku dole. Žena však pred časom odmietla pomoc zo strany sociálnych pracovníkov i svojich susedov, pretože sa o dcéru chcela starať výlučne sama.

Polícia telá oboch žien objavila minulú sobotu; roznášač letákov si totiž všimol roj múch poletujúci okolo poštovej schránky a hneď nato spustil alarm.

Telo mŕtvej Stephanie našli policajti na posteli v spálni, dcéra ležala na podlahe vo svojej izbe len pár metrov od nej. Tá sa bez matkinej pomoci nedokázala o seba postarať a pravdepodobne umrela na následky vyhladovania.

Vyšetrovatelia tiež zvažujú možnosť, že matka dcéru zo zúfalstva zabila a potom si sama vzala život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu