Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brazílsky Fritzl: Dcéru väznil 12 rokov, mal s ňou 7 detí

José Agostinho Pereira a dom, kde dcéru opakovane zneužíval
José Agostinho Pereira a dom, kde dcéru opakovane zneužíval

RIO DE JANEIRO - Muž žijúci v jednej z odľahlých rybárskych osád v Brazílii väznil svoju vlastnú dcéru celých 12 rokov, opakovane ju znásilňoval a splodil s ňou sedem detí.

O šokujúcom prípade informovala v stredu brazílska polícia. Päťdesiatštyriročný José Agostinho Pereira svoju dnes už 28 ročnú dcéru zadržiaval v dvojizbovom dome na severovýchode krajiny. Oblasť je ťažko dostupná a policajti sa k domu podozrivého museli dostať s pomocou člnov, keďže jediná prístupová cesta k nemu viedla po rieke uprostred pralesa.

Polícia našla v Pereirovom dome sedem podvyživených detí, pričom žiadne z nich nebolo schopné komunikovať s okolím. Väčšina z nich dokonca na sebe nemala žiadne oblečenie. Rodinná dráma sa začala po tom, ako Pereiru v roku 1998 opustila jeho žena, čo si vzápätí začal kompenzovať zneužívaním vlastnej dcéry. Policajti vek detí - štyroch dievčat a troch chlapcov - nevedeli presne určiť, keďže úrady o ich narodení nemali žiadne záznamy, pravdepodobne však boli staré od 2 mesiacov do 12 rokov. Žiadne z nich nevie čítať a všetky majú problémy so základnou medziľudskou komunikáciou. Obvinený násilník sa ku všetkým skutkom priznal.

Prípad nápadne pripomína podobnú rodinnú drámu v Rakúsku, ktorej hlavným aktérom bol Josef Fritzl. Ten vo svojom úkryte držal vlastnú dcéru 24 rokov a splodil s ňou rovnako sedem detí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu