Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Motorkári ťažko zranení, spolujazdec v aute zahynul

VW Golf po zrážke s motorkou Zobraziť galériu (6)
VW Golf po zrážke s motorkou

ZLÍN – Tragicky sa skončila zrážka, pri ktorej vodič (25) osobného auta nedal prednosť dvojici na motorke. VW Golf podľa polície prichádzal po vedľajšej ceste, na hlavnej prechádzala dvojica na Honde CBR. Po zrážke spolujazdec (†18) v aute následkom zranení podľahol, keď náraz motocykla smeroval do pravých predných dverí auta.

Vodič motocykla preletel cez zvodidlá, jeho spolujazdkyňu našli 15 metrov od nehody v kroví. Obaja utrpeli početné zlomeniny a ďalšie zranenia. Vodič Golfu sa nezranil. K zrážke došlo na hlavnom ťahu z Brna na Uherské Hradiště pri obci Koryčany.

Na miesto nehody prišli ako prví zlínski hasiči. Ako informovali na svojom webe, mladík z VW Golf s nimi komunikoval len dve minúty, potom upadol do bezvedomia. Okamžite začali s jeho resuscitáciou. Po príchode záchranky lekár prevzal ťažko zraneného pacienta do svojej starostlivosti. Aj napriek dlhotrvajúcim oživovacím pokusom sa nepodarilo mladého muža priviesť k životu.

Motorkára dopravili do nemocnice v Brne letecky, ženu za ním viezla sanitka. Obom vodičom nenamerali v dychu alkohol, polícia nehodu ešte vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu