Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

BMW skončilo pod zadnou nápravou, vodič neprežil

BMW zostalo pod nákladiakom
BMW zostalo pod nákladiakom

PRAHA – Tragické následky mala zrážka BMW s nákladným autom, ku ktorej došlo pri obci Libšany v stredných Čechách. Po zrážke zostalo BMW zaklinené pod zadnou nápravou nákladiaku, jeho vodič (45) ťažkým zraneniam na mieste podľahol.

Vodič (34) nákladného auta vyviazol bez zranení. Príčiny havárie stále vyšetrujú, podľa hasičov k zrážke došlo na mieste privádzača na diaľnicu D11.

"Nákladné auto, ktoré riadil muž z Jihlavska, sa zrazilo na křižovatke s osobným autem prichádzajúcom po diaľničnom zjazde, na ktorého vyústení je značka prednosti v jazde," popísala nehodu policajná hovorkyňa Markéta Janovská. Podrobnosti z vyšetrovania havárie nie sú zatiaľ známe, podľa fotografií však došlo k zrážke vo vysokej rýchlosti, keď sa vodičovi osobného auta nepodarilo vyhnúť súprave s prívesom a ľavou časťou narazil do zadnej nápravy nákladného auta. Vozidlo zostalo po náraze zdemolované a zaklinené pod korbou nákladného auta, na mieste museli zasahovať hasiči. Obe vozidlá skončili po zrážke v priekope, škody na nich odhadli na pol milióna českých korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu