Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tiket vyplnil v zhone, vyhral cez milión!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA – Tomu sa hovorí šťastie. Milan Hurt z Turnova vyplnil tiket, ktorý mu vlani priniesol výhru cez milión korún, v zhone pred cestou do práce. Za stávku v obrovskom kurze zaplatil 280 korún. Vyhrať mohol dokonca až 5,5 milióna, ale nepodarilo sa mu to kvôli jednej chybe.

Hurt sa posledný februárový piatok ponáhľal do Liberca, kde na majstrovstvách sveta v klasickom lyžovaní predával divákom pivo a klobásy. Aj keď mal málo času, neodoprel si svoju záľubu, kurzové stávky, a zastavil sa v turnovskej pobočke.

"Zvyčajne sa na stávkovanie pripravujem oveľa pozornejšie, tentoraz mi musela stačiť štvrťhodina," povedal Hurt novinárom. Na tiket vložil 23 zápasov rozložených do šiestich skupín. Nakoniec Hurtovi vyšlo 22 správnych tipov a len jedna chyba ho pripravila maximálnu výhru. Vsadil si, že Genk v belgickej futbalovej lige vyhrá v Mechelene. Lenže sa to skončilo opačne, z víťazstva sa radovali domáci.

"Milión dokáže výrazne spríjemniť život, päť miliónov ho však môže úplne zmeniť. Pochopiteľne som ale veľmi spokojný. Mal som oveľa viac šťastia ako smoly," komentoval výsledok úspešný stávkar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu