Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opilec zdemoloval sanitku a rozdupal lieky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

JESENICE – Záchranári prišli pomôcť opilcovi, on im za to zdemoloval sanitku a vyhrážal sa zabitím. Muža v putách odviezla polícia na záchytku. Vedenie záchrannej služby zvažuje podanie trestného oznámenia.

Muža našli v piatok ležať v bezvedomí pred reštauráciou. Mal drobnú, už nekrvácajúcu ranu na obočí a nedalo sa ho zobudiť. Na úraz si nepamätal, bol opitý a nechcel sa nechať ošetriť. Záchranári ho museli prehovoriť, aby s nimi šiel do sanitky. Lekárom odmietol dať doklady, tak zavolali políciu. Pri čakaní na policajtov začal byť muž agresívny a nadával záchranárom.

Začal vraj napádať výjazdovú sestru a ostatných členov posádky sanitky a vyhrážal sa im, že ich zabije. Záchranári preto utiekli zo sanitky a agresívneho muža vnútri zamkli. Do príchodu policajtov sa potom mohli len bezmocne prizerať, ako muž vnútri demoluje vybavenie sanitky a snaží sa dostať von.

Vyhádzal všetky lieky z políc a dupal po nich, kopal do sedačky, lehátka a snažil sa vykopnúť bočné okno. Po otvorení sanitkami sa záchranárom naskytol pohľad na interiér plný črepov z ampuliek a rozdupaných liekov. Ďalšia sanitka ho odviezla na záchytku. Škoda na liekoch je 5500 korún. Upratovanie sanitky trvalo záchranárom najmenej hodinu a zistili, že sa nedá otvoriť bočné okno. Prípadné ďalšie poškodenie odhalí plánovaná kontrola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu