Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opilec vyhodil dvojčatá z ôsmeho poschodia!

Dom, z ktorého opilec vyhodil dvojčatá
Dom, z ktorého opilec vyhodil dvojčatá

MOSKVA - Osemročné dvojčatá vyhodil v noci na dnes z ôsmeho poschodia jedného moskovského domu priateľ ich matky. Dievčatká len zázrakom zostali nažive, ale stav jednej z nich je kritický, u druhej je podľa lekárov stabilizovaný. Informujú o tom ruské tlačové agentúry.

Vojenský námorník (30) podľa polície spáchal hrozný čin v opitosti. Krátko na to ešte poslal sms správu svojej družke, v ktorej napísal, že sa môže rozlúčiť s Kaťou a Dášou.

Dievčatká našli na zemi náhodní okoloidúci, ktorí okamžite zastavili prechádzajúcu záchranku. O život detí potom bojovali lekári troch sanitiek, ktoré sa ocitli v blízkosti. 

V prvých správach sa uvádzalo, že zdravotný stav dvojčiat je veľmi vážny, že majú početné zlomeniny a poškodenia orgánov a dokonca, že sa lekárom nepodarilo zachrániť. Neskôr lekári uviedli, že Dáša je na oživovacej jednotke a je napojená na umelé dýchanie. Má viaceré ťažké zranenia, otras mozgu, zlomených päť rebier, roztrhnutú pečeň, hematómy v bruchu a veľa odrenín. V noci podstúpila operáciu pečene.

"Predpokladáme, že má poškodenú chrbticu, ale miecha zasiahnutá nebola," povedal ošetrujúci lekár.

Jej sestra Kaťa mala väčšie šťastie. Koruna stromu, ktorou preletela, ju zachránila pred ťažkými zraneniami. Proti vojakovi sa začalo trestné stíhanie za pokus o vraždu dvoch osôb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu