Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vrstovníci brutálne dobili 9-ročného chlapca, ležal v krvi

LONDÝN - Anglická polícia v nedeľu informovala o vypočúvaní dvoch školákov vo veku 10 a 11 rokov, ktorí zaútočili na svojich vrstovníkov, pričom použili kamene, nože a cigaretové ohorky. Brutálny incident vyplával na povrch po tom, ako deväťročného chlapca našli v sobotu na ležať v kaluži krvi na ulici v mestečku Edlington v severnom Anglicku.

Chlapec miestnym ľuďom povedal, že ho spolu s 11-ročným kamarátom zbili. Druhého chlapca našli zakrvaveného a špinavého v tom istom meste a momentálne sa lieči z ťažkých zranení hlavy. Britská televízna stanica BBC informovala, že motívom bitky boli pravdepodobne peniaze. Chlapcom rovnako starí páchatelia ukradli tenisky, mobilné telefóny a tri libry (3,3 eura).

Miestna polícia uviedla, že dvoch podozrivých školákov zatkli krátko po útoku a momentálne sa nachádzajú v cele predbežného zadržania. Úrady teraz vykonávajú v obydliach ich rodičov domové prehliadky. Nikoho z podozrivých však polícia nemôže menovať, keďže britské zákony to vzhľadom na vek útočníkov nedovoľujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu