Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Polícia nakrúca klientov prostitútok skrytými kamerami!

(Zdroj: ČTK)

BERLÍN - Opatrenie českej polície proti šíreniu sexuálnej turistiky v pohraničí zaznamenali nemecké médiá. Bulvárny denník Bild dnes poukazuje na skutočnosť, že polícia nakrúca skrytými kamerami scény z pouličnej prostitúcie, pri ktorých sú zachytení často nemeckí vodiči v momente, kedy pozývajú do svojho auta predajnú ženu.

Takéto fotografie teraz napríklad chomutovská mestská polícia vystavuje na internete a zároveň ich posiela pristihnutým. Manželky nemeckých záletníkov sú zdesené.

Na fotografiách, ktoré zverejňuje česká polícia, síce sú zaretušované poznávacie značky áut a tváre, ale aj tak majú podľa Bildu "neuveriteľný účinok". Česká polícia údajne zábery pristihnutých zákazníkov zasiela priamo na ich adresy. Súčasťou zásielok býva predvolanie na políciu.

Fotografie sa tak často dostanú do rúk ich manželiek, čo potvrdil starosta prihraničného mesta Dubí Petr Pípal nemeckej televízii ARD. "Ozvali sa manželky. Najprv vôbec neverili, že tam ich muž bol. Nedokázali pochopit, že sem prišiel kvôli sexuálnym službám," povedal Pípal.

To, že sú teraz samotní sexuálni turisti predvolávaní v určitých prípadoch ako svedkovia, má podľa Bildu odstrašujúci účinok: v uliciach je vraj pokojnejšie. Denník Bild informuje, že v Českej republike nie je zákonom nijak regulované zriaďovanie pásiem vyhradených pre prostitúciu, takže ľahké ženy postávajú tam, kde očakávajú najviac zákazníkov.

Napríklad pri prejazdových cestách - často v blízkosti škôl alebo škôlok. Prostitúciu môžu české úrady regulovať iba prostredníctvom živnostenského práva, dodáva Bild.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu