Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vodiči, pozor, kam sa dívate!

Slečna sa snaží upútať pozornosť čo najviac odhalená. Zobraziť galériu (3)
Slečna sa snaží upútať pozornosť čo najviac odhalená. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - Sú nebezpečnejšie a priťahujú oči šoférov viac ako papieroví policajti či bilbordy! S príchodom tepla sa zvyšuje na cestách pokušenie a riziká nehodovosti. Zapríčiniť to môžu ženy, ktoré čoraz viac postávajú pri cestách. V Banskobystrickom kraji majú svoje obľúbené stanovištia.

Najznámejšími miestami, kde na seba upozorňujú, sú najmä Detva, Ladomerská Vieska pri Žiari nad Hronom, rýchlostná cesta pri Zvolene a Lučenec. Viacerí vodiči na ne pozrú očkom, iní zo žartu zatrúbia, ale sú aj takí odvážlivci, ktorí ich služby využijú. „Zastavujú pri nás aj navoňaní podnikatelia na drahých autách, ovešaní zlatom, ale aj muži s obrúčkou na prste a s autosedačkou v aute,“ hovorí Zdena, ktorá na ceste v Detve „šľape“ už 2 roky. „Väčšinou idem s každým, ale bojím sa kamionistov, hlavne Turkov. Skoro všetci smrdia a sú agresívni,“ vysvetľuje Rómka s plavými vlasmi. Medzi prostitútkami často vládne konkurencia. Aj Zdena o svojich kolegyniach hovorí, že sú špinavé a ona je najlepšia a najčistejšia. „Denne zarobím asi 2 tisícky (60 €). Osemdesiat percent z toho odovzdávam mužovi, ktorý ma stráži,“ tvrdí. Väčšina šoférov na ženy z ciest hľadí s úsmevom.

„Niekedy na ne zo žartu zatrúbim. Podľa mňa zastavujú pri nich iba zúfalci, alebo tí, ktorí majú radi tmavšiu exotiku,“ hovorí Zdeno zo Žiaru nad Hronom. Aj keď sa tieto ženy snažia upútať potenciálnych zákazníkov odhalenejšími časťami tela, tak na miestach, kde stoja, policajti nezaznamenali väčší počet nehôd. To znamená, že Slováci sú buď veľmi slušní, alebo šikovní a naučili sa šoférovať auto aj bez toho, aby sa pozerali na cestu pred sebou.
 

Ladomierská Vieska
Tejto slečne zastavil vodič s bratislavským evidenčným číslom po pár minútach.
Vodiči, pozor, kam sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

 

 

Detva
V jednote je sila. Tieto štyri „dievčatá“ kráčajú spolu - alebo aspoň pri sebe.
Vodiči, pozor, kam sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu