Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trumpova neter priniesla šokujúce odhalenie: Z tohto má exprezident najväčší strach

Mary Trumpová odhalila tajomstvo amerického exprezidenta. Zobraziť galériu (2)
Mary Trumpová odhalila tajomstvo amerického exprezidenta. (Zdroj: YouTube/ABC News)

WASHINGTON - Donald Trump a neter Mary už nebudú priatelia. Je považovaná za jednu z jeho najtvrdších kritičiek. Vo svojom blogu píše o Trumpovom najväčšom strachu, ktorý by sa mohol naplniť v trestnom procese proti nemu.

Pre Donalda Trumpa je trestné konanie proti nemu za to, že zaplatil 130 000 dolárov  pornoherečke Stormy Danielsovej po prezidentských voľbách v USA v roku 2016, „politickým honom na čarodejnice“. Bývalý americký prezident, ktorý chce byť v novembri druhýkrát zvolený do najvyššej funkcie v USA, to už niekoľkokrát verejne zdôraznil so svojou typickou agresivitou.

Mary Trumpová o strýkovi Donaldovi Trumpovi: Jeho najväčší strach by sa mohol naplniť

Na súde v New Yorku David Pecker, bývalý redaktor protrumpovského bulvárneho denníka „National Enquirer“, povedal, že po stretnutí s Donaldom Trumpom a jeho právnikom Michaelom Cohenom v polovici augusta 2015 sľúbil rozptýliť všetky negatívne fámy o Trumpovi alebo o „ženách, ktoré chcú predávať príbehy“. Mary Trumpová vo svojom blogu vysvetľuje, že Donald Trump sa nebojí ani tak možného trestu, ktorý by ho mohol čakať, ale skôr toho, že na súde bude jasné, že „nie je nič z toho, čo o sebe tvrdil“. 58-ročná neter vysvetľuje, že je to Trumpov najväčší strach.

Mary Trumpová o Donaldovi Trumpovi: Nechce byť porazeným

Mary Trumpová v posledných rokoch opakovane kritizovala Trumpa. Je považovaná za jednu z jeho najtvrdších kritičiek. Zdá sa, že ich dvoch nespája nič viac ako ich priezvisko. Vo svojom blogu zdieľa nasledovné:

  • "Ako niekto, kto pozná Donalda takmer šesť desaťročí, vám môžem povedať, že za tým krikom sa skrýva strach taký hlboký, že ho pohlcuje."
  • "Nie je to strach zo straty bohatstva, moci alebo postavenia - aj keď sa, samozrejme, bojí aj týchto vecí - ale niečo oveľa osobnejšie: je to strach z toho, že sa na neho bude pozerať ako na porazeného."
  • Trump "strávil celý svoj život budovaním...obrazu úspechu a neporaziteľnosti. Vytvoril osobnosť, vďaka ktorej vyzeral...väčší ako život. Pravdou však je, že je to všetko len vrava. V skutočnosti Donald nie je nič z toho, za čo sa vydáva."

 

Aký trest hrozí Donaldovi Trumpovi, ak ho usvedčia

Donald Trump je súdený za to, že zaplatil 130 000 dolárov herečke Stormy Danielsovej za mlčanie. Tá tvrdí, že s ním mala intímne vzťahy, krátko predtým, ako bol v roku 2016 zvolený za prezidenta. Trump aféru popiera, no platbu nepopiera. Dohody o mlčanlivosti medzi dvoma stranami nie sú vo svojej podstate nezákonné. Trump je však obvinený z nezákonného zaúčtovania platieb s cieľom nezákonne zakryť ďalšie porušenia zákona. Proces môže podľa súdu trvať až osem týždňov.

Viac o téme: Donald TrumpMary TrumpováPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu