Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jekaterina Mizulinová má byť jeho milenkou: Teraz sa Putinova Barbie rozzúrila na internete

Jekaterina Mizulinová má byť novou milenkou Vladimira Putina.
Jekaterina Mizulinová má byť novou milenkou Vladimira Putina. (Zdroj: SITA/AP/Kremlin Pool Photo/Mikhail Klimentyev, Instagram)

MOSKVA - Jekaterina Mizulinová má všetkého plné zuby. Blondínku v britských médiách označujú ako milenku Vladimira Putina. Teraz „Putinova Barbie“, ako sa jej hovorí, doslova explodovala na internete od zúrivosti.

Od začiatku ukrajinskej vojny pred vyše dvoma rokmi sa súkromný život ruského prezidenta Vladimira Putina stal stredobodom záujmu verejnosti viac ako kedykoľvek predtým. Špekuluje sa o možných chorobách, ako aj o ľuďoch, ktorí sú mu údajne blízki.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 750 (Zdroj: Facebook/General Staff of The Armed Forces of Ukraine)

O Putinovi sa v médiách hovorí, že má aféru s Mizulinovou

Už nejaký čas sa v britskom denníku „Daily Star“ objavujú správy o Jekaterine Mizulinovej, ktorá má podľa novín spojenie s Vladimirom Putinom. Preto ju denník nazýva aj „Putinova internetová cárovná“ alebo „Barbie milenka“ alebo „Putinova-Barbie“. Pre divoké špekulácie samozrejme neexistujú žiadne dôkazy. Jekaterina Mizulinová však diskrétnosť o svojom súkromnom živote neberie až tak vážne, to je isté. Na svojom telegramovom účte denne rozpráva o svojom každodennom živote – s výnimkou Putina.

Údajná Putinova milenka zúri na telegrame

Teraz podľa Daily Star mala Putinova domnelá milenka zrejme všetkého dosť. Vo svojom najnovšom príspevku prezradila, že mala hroznú skúsenosť s používaním obľúbeného stylingového nástroja, ktorý jej vytrhol vlasy. Jekaterina Mizulinová napísala: "Hovorím vám - včera som bola naštvaná, pretože som veľmi trpela kvôli styleru Dyson."

Niektoré časti zariadenia sa vraj „jednoducho odlomili“. "Odporúčam vám, aby ste si túto vec nekupovali. Stojí to veľa peňazí a ešte viac miniete, aby ste si zachránili svoju hrivu. Toto je druhýkrát, čo sa také niečo stalo; naposledy to trvalo dva roky ich "obnoviť (vlasy , pozn. red.),“ zúrila ďalej.

Viac o téme: MilenkaVladimir PutinJekaterina Mizulinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu