Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Polícia vtrhla na korpulentné sexuálne orgie: Úlovkom sa pochválili na VIDEU! Turistov chytili s nohavicami dole

Polícia vtrhla na sexuálny večierok. Zobraziť galériu (4)
Polícia vtrhla na sexuálny večierok. (Zdroj: Facebook)

BANGKOK - Policajti vykonali raziu v rezorte Phahon v thajskom hlavnom meste Bangkok, kde sa 9. marca zhromaždil tucet thajských žien a mužov s nadváhou s cieľom užiť si nezákonné orgie.

Thajská polícia podnikla raziu na veľkú sexuálnu párty. Prítomní turisti boli červení od hanby a zaskočení - niektorí mali ešte stiahnuté nohavice.

archívne video

Nechutné praktiky na toaletách v obchodnom centre: Oddávajú sa sexuálnym hrádkam (Zdroj: Tip čitateľa)

K akcii došlo 9. marca v letovisku Phahon v Bangkoku, kde sa skupina thajských žien a mužov s nadváhou zhromaždila na nezákonné orgie. Vnútri sa našli desiatky použitých kondómov a sexuálnych pomôcok, pričom asi šesť žien bolo nájdených v bazéne a ďalších šesť v spálňach s mužmi.

Organizátorka párty Sophang Thongdonmuen (49) bola zatknutá pre podozrenie z prostitúcie. Predpokladá sa, že za každú ženu, s ktorou sa vyspali, účtovala mužom 1 800 bahtov (okolo 47 eur).

Thajská polícia podnikla raziu na sexuálnom večierku.
Zobraziť galériu (4)
Thajská polícia podnikla raziu na sexuálnom večierku.  (Zdroj: Facebook)

Sophang svoje činy obhajovala slovami: "Organizovala som tieto večierky, pretože nič podobné nebolo pre moletky, ako som ja. Mnohým mužom sa páčia ťažké ženy, ale nevedia ich nájsť. Všetci boli spokojní so službou a nikomu sa nič nestalo. Je to pre nás len zábava a máme zo seba lepší pocit. Priznávam, že ja som bola tá, ktorá organizovala párty, ale všetci tam boli dobrovoľne. Nikto nebol nútený sa pridať."

Polícia bola informovaná o sexuálnom večierku z digitálnych reklám, ktoré sa šírili v diskusných skupinách. Tieto reklamy obsahovali obrázky bacuľatých žien v odhaľujúcom oblečení, ktoré spolu pózovali v izbách a bazénoch.

Návštevníkom párty bola sľúbená miestnosť na večierky, jedlo, pitie a „neobmedzená zábava“ s moletnými dámami. O niektorých mužoch sa hovorí, že zaplatili za čas so všetkými ženami a mali účty viac ako 20 000 bahtov (vyše 500 eur).

Thajská polícia podnikla raziu na sexuálnom večierku.
Zobraziť galériu (4)
Thajská polícia podnikla raziu na sexuálnom večierku.  (Zdroj: Facebook)

Policajti povedali, že sa vkradli na divokú párty s tajnými agentmi a po tom, čo potvrdili, že prebiehajú nepovolené aktivity, vtrhli dnu.

Policajt Theeradet Thumsuthee, hlavný vyšetrovateľ Metropolitného policajného úradu (MPB), uviedol, že organizátorka Sophang si od každého hosťa vybrala 800 bahtov (asi 20 eur).

Sophang sa údajne k obvineniam priznala. Policajt povedal: "Vyšetrovací tím dohliada na kriminálne aktivity na platformách sociálnych médií. V tomto prípade podozrivý zariadil služby pre ľudí, ktorí majú radi ženy veľkosti 3XL, čo viedlo k proaktívnej operácii na zastavenie takýchto kriminálnych aktivít. Bolo nevyhnutné, aby sa polícia vkradla do gangu a pridala sa na párty so ženami 3XL. Úspešne sme dolapili organizátora."

Dôstojník uviedol, že medzi hosťami boli zahraniční turisti a miestni muži. Všetkým im bolo povedané, aby sa obliekli. Ďalšie ženy zapojené do incidentu boli vypočuté na stanici, aby sa získali ďalšie dôkazy.

Viac o téme: RaziaPolícia BangkokSexuálna párty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu