Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Erotickú modelku zatkli za krádež: Policajné fotky jej priniesli bohatstvo, je za tým vypočítavosť?

Policajná fotka jej priniesla bohatstvo. Zobraziť galériu (3)
Policajná fotka jej priniesla bohatstvo. (Zdroj: Instagram/mugshawtys)

AUGUSTA - Abbie Newman (28) sa dvakrát dostala do problémov so zákonom a Američanku dvakrát odfotili pre policajné spisy. Obrázky skončili na internete - a podľa jej vlastných vyjadrení vďaka ním zbohatla. Informujú o tom britské médiá.

Žena z juhu USA preto pracovala ako prostitútka a prevádzkovala aj kanál na erotickom portáli OnlyFans. V oboch činnostiach s malým úspechom – a tak matke jedného dieťaťa neostávalo nič iné, ako si pomôcť krádežou v obchode.

archívne video

Policajný zásah v Česku! Muž sa vyhrážal, že pôjde so samopalom na Úrad vlády (Zdroj: X/Policie ČR)

Po zatknutí asi pred tromi mesiacmi polícia urobila fotky. Vyšiel takzvaný mugshot – ako to už v USA býva. Obrázok nakoniec skončil na stránke Instagramu s približne 800 000 sledovateľmi, ktorá sa špecializuje na zdieľanie väzenských fotografií mladých žien.

"Nevedela som to, kým som sa nedostala z väzenia," tvrdí Newman. Počet jej fanúšikov doslova explodoval cez noc. Avšak 28-ročná žena, ktorá tvrdí, že predtým zanedbávala svoj účet OnlyFans, sama okomentovala záber, že je ženou na fotografii. Na jej instagramovom profile je jasne viditeľný odkaz na erotický portál.

Erotickú modelku zatkli za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram/buffmommyab)

Nechala sa zatknúť z vypočítavosti?

Len za prvý týždeň si Abbie Newman zarobila v prepočte okolo 22-tisíc eur. Asi po štyroch týždňoch bola opäť zatknutá, tentoraz za rušenie verejného pokoja („výtržníctvo“). A samozrejme aj tento mugshot skončil na sieti.

Erotickú modelku zatkli za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram/buffmommyab)

Nie je úplne jasné, či nebol druhý delikt, ktorý sa zvyčajne odškodňuje pokutou, vykonaný z vypočítavosti. Newman o dvoch zatknutiach hovorí: „Nielenže mi to pomohlo finančne, ale istým spôsobom mi to aj zachránilo život.“ Žena závislá na heroíne nedávno potratila a bola „na temnej ceste depresie“.

Američanke sa teraz opäť darí. So svojím dieťaťom a 22-ročným snúbencom žije v Auguste v štáte Georgia.

Viac o téme: MugshotModelkaZatknutieOnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu