Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašný prípad nevinnej hry má prekvapivý zvrat: Dieru deťom vykopal dospelý človek, piesok ich potom zasypal!

Nevinná detská hra sa zmenila na tragédiu, no má prekvapivý zvrat, dieru nevykopali zrejme deti
Nevinná detská hra sa zmenila na tragédiu, no má prekvapivý zvrat, dieru nevykopali zrejme deti (Zdroj: YouTube/WPLG Local 10, GoFundMe/f/sloan-mattingly)

FLORIDA – Desivý prípad, ktorý sa odohral na jednej z pláži na Floride má prekvapivý záver. Pri nevinnej hre s pieskom, keď dvaja súrodenci kopali jamu a tá ich následne zasypala, údajne asistoval dospelý muž. Práve ten im mal pomôcť vykopať masívnu dieru, ktorá pripravila o život malú Sloan Mattinglyovú (†7).

Svedok uviedol, že videl na vlastné oči, ako obrovskú dieru pomáhal deťom vykopať dospelý muž. „Prechádzal som sa po pláži a videl som muža, 40-ročného, chudého, stredného vzrastu – kopal naozaj veľkú jamu,“ povedal Harry Defina pre NBC Miami o tragédii v Lauderdale by the Sea.

Máme naplánovaných 20 stretnutí na školách ako symbolicky 20. výročie pripomenutia si nášho členstva v Európskej únii, informuje Juraj Blanár (Zdroj: TASR/Daniel Stehlík)

"Pozrel som sa na neho a on sa pozrel späť a odišiel som preč... Nenapadlo mi ísť k nemu a povedať mu, aby to nerobil," povedal svedok o diere, ktorá siahala neznámemu mužovi až po hruď. Uviedol, že keď si čítal a počul miestne médiá, tie ho dokonca rozhnevali, pretože tvrdili, že takú veľkú dieru vykopali deti. Diera mala podľa jeho slov rozmer tak 5,5 metra krát 1,8 metra.

Zároveň upresnil, že videl aj otca, ktorý bol úplne bez seba. Syna sa mu podarilo z obrovskej masy piesku vytiahnuť, no jeho dcéra bola v piesku uväznená viac ako 20 minút a po prevoze do miestnej nemocnice bola vyhlásená za mŕtvu. Rodina sa rozhodla založiť si účet na stránke GoFundMe, kde zbierajú peniaze na pohreb pre dievčatko. Od pondelkového rána sa im už podarilo vyzbierať viac ako 152 000 dolárov. Po nepredstaviteľnej tragédii sa rozhodli rodinu podporiť aj známi a škola, do ktorej malá Sloan chodila. Podľa štatistických údajov z Ameriky sa od roku 1998 do roku 2007 pod pieskom nechtiac pochovalo neuveriteľných 31 ľudí.

Viac o téme: TragédiaPiesokZasypanieUSAFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu