Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Novinky z Moskvy: Podivné správanie šéfa Kremľa vyvolalo špekulácie! Expert hovorí aj o nových liekoch

Ruský prezident Vladimir Putin Zobraziť galériu (2)
Ruský prezident Vladimir Putin (Zdroj: SITA/AP/Kremlin Pool Photo/Mikhail Klimentyev)

MOSKVA - Po nedávnom vystúpení Vladimíra Putina opäť vznikli divoké špekulácie. Je kremeľský vodca vážne chorý, alebo to možno nebol ani on? Odborník priniesol teóriu o nových Putinových liekoch.

Klebety o zdraví Vladimíra Putina nemajú konca. Od začiatku vojny na Ukrajine pred takmer dvoma rokmi sa opakovane špekulovalo o zdravotnom stave ruského prezidenta. Objavili sa už správy o možnej rakovine a špekulovalo sa aj o údajnej Parkinsonovej chorobe po rôznych Putinových chvejúcich sa vystúpeniach. Aby toho nebolo málo, Vladimira Putina minulý rok po údajnom infarkte vyhlásil za mŕtveho údajný zasvätenec z telegramového účtu.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 706 (Zdroj: Facebook/Генеральний штаб ЗСУ/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Je Vladimir Putin chorý? Bláznivé výrazy tváre na tlačovej konferencii

Vladimir Putin však evidentne stále žije. Kremeľ v tejto súvislosti vždy poukazuje na obzvlášť dobrý zdravotný stav svojho šéfa. To však nebráni špekuláciám o tom, či je to naozaj tak a aká je pravda o Putinovom zdravotnom stave. Prave naopak. Po nedávnom vystúpení ruského prezidenta sa teraz vedie divoká debata o tom, v akom stave je v skutočnosti. Počas spoločnej tlačovej konferencie s bieloruským lídrom Alexandrom Lukašenkom vraj boli pozorované „nezvyčajné výrazy tváre“ Vladimira Putina. Píše o tom britský „Daily Star“.

Vladimir Putin robil na tlačovke podivné grimasy

Putin šokuje šialeným výrazom tváre

S týmto bizarným zjavom Vladimir Putin, ktorý sa inak niekedy javí ako skamenený, opäť podnietil na internete klebety, že je vážne chorý. A skutočne: Putin sa viackrát uškrnul a urobil „bláznivé“ grimasy. Po tlačovej konferencii bolo vidieť, ako sa Putin po boku Lukašenka srdečne smeje. Je jasné, že špekulácie o chorobe sa po tejto prekvapivej škále Putinových výrazov opäť rozbehli naplno. Alebo môže byť za jeho vystúpením niečo úplne iné?

Novinky z Moskvy: Podivné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: X)

Putin opäť rozvíril debaty o dvojníkovi

Expertka na reč tela Adrianne Carterová pre Daily Star povedala, že v skutočnosti by mohlo ísť o jedného z údajných dvojníkov Vladimira Putina. "Putin sa správa úplne inak ako zvyčajne. Normálne je veľmi pokojný a jeho mimika je dosť bezvýrazná," vysvetlila Carterová.

Odborník na reč tela Inbaal Honigman má iný názor. Vysvetľuje, že Vladimir Putin si v súčasnosti môže „zvykať na nové lieky“ a jeho správanie by s tým mohlo súvisieť. Honigman opísal Putinov výzor ako „over-the-top“ a poukázal na „extrémne zdvihnuté obočie, nafúknuté líca a žmúrenie na jeho papiere“.

Viac o téme: ZdravieDvojníkVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu