Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najbohatší a najžiadanejší sexi mladík už je v chomúte! Honosná svadba trvala 10 dní, pozrite sa na ten luxus

Honosná svadba Abdula Mateena trvala až 10 dní a niesla sa v znamení luxusu a okázalých služieb
Honosná svadba Abdula Mateena trvala až 10 dní a niesla sa v znamení luxusu a okázalých služieb (Zdroj: profimedia.sk)

BANDAR SERI BEGAWAN – Srdce brunejského princa Abdula Mateena (32) si získala Anisha Rosnahová, jeho dlhoročná priateľka. 10-dňová honosná svadba sa niesla v znamení niekoľkých ceremónií, prezliekania luxusných odevov spolu s okázalými službami.

Bujaré oslavy vypukli aj v uliciach hlavného mesta a sultán Hassanal Bolkiah im vystrojil rozprávkovú svadbu. Manželia získali požehnanie od svojich najbližších a svadobných obradov sa zúčastnili aj členovia kráľovských rodín. Nielen princ, no aj nevesta majú prestížne rodinné zázemie, pričom nevestin starý otec, Pehin Dato Isa, slúžil ako osobitný poradca brunejského sultána. V 60-tych a 70-tych rokoch bol aj na čele najvyšších vládnych inštitúcií a pôsobil ako generálny prokurátor a zástupca hlavného ministra. Vnučka absolvovala prestížnu univerzitu vo Veľkej Británii a v Bruneji je známou podnikateľkou, informuje britský DailyMail.

Raut po odovzdaní štátnych vyznamenaní 2024 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Založila úspešnú módnu značku Silk Collective a vlastní turistickú kanceláriu. Priateľstvom s princom sa netají ani nevestin brat Danial, a dokonca ich spolu spája aj spoločne strávené detstvo. V roku 2013 na narodeniny kráľa zverejnil Anishin brat fotografiu, na ktorej sa s princom hrali ako deti. „Všetko najlepšie braček,“ zverejnil na sociálnej sieti.

Princ Mateen sa môže pochváliť 2,5 miliónmi sledovateľov. Na sociálnych sieťach zverejňuje svoje pôsobenie a reprezentáciu ako princ Bruneja, no nechýba ani titulka v magazíne alebo „bežný život“ na superjachtách, v súkromných lietadlách, chov exotických zvierat a radosť pri obľúbenom póle.

Princ Mateen je jeden z najbohatších ľudí na svete a jeho majetok dosahuje hodnotu okolo 28 miliárd dolárov, aj vďaka exportu ropy a zemného plynu. 32-ročný princ, ktorý je štvrtým synom sultána Hassanala Bolkiaha a jeho druhej manželky Mariam Abdul Aziz oslávili svadbu podľa tradičných zvykov. Obrad vykonávaný po stáročia zahŕňal požehnanie ženícha a nevesty rodinnými príslušníkmi, aplikovanie prášku z farebnej ryže na ruky novomanželov, ale aj honosné odevy. Nechýbal ani diamantový prsteň a luxusné svadobné biele šaty s čipkou. V nedeľu sa banketu zúčastnili aj členovia kráľovských rodín z celého sveta. Podľa miestnych médií však ide o „uzemneného muža, ktorý sa nerád chváli bohatstvom svojej rodiny.“ Svojho otca často sprevádza pri oficiálnych návštevách vrátane korunovácie kráľa Karola II. a kráľovnej Camilly.

Viac o téme: SvadbaAbdul MateenBrunejský princ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu