Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dráma s farárom, ktorý si amputoval penis, má pokračovanie: Za všetkým stojí záhadná infekcia!

Dráma s farárom, ktorý si mal odrezať prirodzenie má pokračovanie
Dráma s farárom, ktorý si mal odrezať prirodzenie má pokračovanie (Zdroj: gettyimages)

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Minulú stredu riešila polícia v Juhočeskom kraji naozaj kuriózny prípad. V kaluži krvi objavili farára s odrezaným prirodzením. Rýchlu zdravotnú pomoc mu zavolala starostka obce. Aktuálne je farár v bezvedomí, no prípad sa začína čoraz viac zamotávať.

Podľa generálneho vikára diecézy České Budějovice Davida Henzla má kňaz poškodený centrálny nervový systém, informovali novinky.cz. Ten po kňazovi aktuálne prebral starostlivosť o farníkov a slúženie svätých omší. „Leží v bezvedomí na oddelení JIS. Bolo mu zistené poškodenie centrálneho nervového systému, ktoré je zrejme vírusového pôvodu. Vzhľadom k okolnostiam nie je možné zistiť, čo sa skutočne stalo,“ uviedol vikár David Henzl.

Lekári sa domnievajú, že by mohlo ísť o príznaky akútnej meningitídy alebo encefalitídy. Tieto vírusy sú schopné vyvolať u človeka aj psychotický stav. Ľudia môžu trpieť halucináciami a sú schopní si aj ublížiť. Vikár ale upresnil, že rozsah jeho zranení nie je až tak vážny, ako zaznelo v prvej správe. Síce došlo k poraneniu v oblasti intímnych partií, no kňaz pociťoval zdravotné problémy už deň predtým.

Farníci sú však z celej udalosti v šoku. Omše, ktoré kňaz slúžil boli mimoriadne obľúbené aj pre ľudí zo širokého okolia. Starostka obce, ktorá kňazovi zavolala pomoc uviedla, že všetci pevne dúfajú, že sa kňaz čoskoro uzdraví a vráti sa v plnej sile. „Teda pokiaľ mu to jeho zdravotný stav dovolí,“ dodala.

Viac o téme: DrámaFarárČeské BudějoviceKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu