Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kuriózny moment na cestách: VIDEO Malé dievčatko (2) s hračkárskym autom naháňala policajná hliadka!

Malé dievčatko s policajtmi v pätách
Malé dievčatko s policajtmi v pätách (Zdroj: Facebook/Okarche Police Department)

OKLAHOMA – Zábavný ale aj dych vyrážajúci moment pre všetkých zúčastnených. Malé dievčatko, Rose Fern (2), sa so svojím ružovým autíčkom na elektrické ovládanie vybralo priamo do premávky. Zastavila ju až policajná hliadka. Kuriózny moment zachytili policajti aj na kameru.

Policajná hliadka v Okarche v Oklahome nedokázala uveriť vlastným očiam. Na cestách, kde bežne riešia závažné priestupky sa uprostred dňa objavilo malé dievčatko, Rose Fern (2), na elektrickom ružovom autíčku. S detským hryzadlom v ústach zrazu zistila, že má v pätách policajtov, informovala miestna polícia.

Balet SND prichádza s premiérou Labutie jazero (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Podľa polície „prekročila povolenú rýchlosť“ a počas jazdy si masírovala prerezávajúce sa zúbky s hryzadlom. Veselé video zachytili policajti aj na kameru. Na sociálnej sieti sa polícia pochválila, že v tomto prípade „okamžite zakročili“ a dievčatko obišlo iba s varovaním.

Roztomilosť zrejme v tomto prípade zvíťazila. Dievčatku však hrozilo aj nebezpečenstvo ohrozenia života a nebyť policajtov, zrejme by situácia mohla dopadnúť aj inak. Kuriózne video rozosmialo aj užívateľov sociálnych médií, ktorým ružové autíčko s malou vodičkou prišlo mimoriadne zábavné. Jeden z užívateľov dokonca ironicky pochválil policajtov, „dobrá práca, zastaviť týchto pretekárov..“ napísal na sociálnej sieti Facebook. Za štandardný prvý priestupok hrozí vodičovi v štáte Oklahoma päť až 90 dní väzenia alebo pokuta 100 až 500 amerických dolárov. V tomto prípade však policajti s radosťou urobili výnimku.

Viac o téme: DievčatkoPolicajtiPolicajná hliadkaOklahoma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu