Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Pád z 10-metrového skokanského mostíka na kúpalisku: Plavčík návštevníka sotil dole, prípad šokoval verejnosť!

Prípad, ktorý šokoval celé Rakúsko. Plavčík sotil návštevníka zo skokanského mostíka
Prípad, ktorý šokoval celé Rakúsko. Plavčík sotil návštevníka zo skokanského mostíka (Zdroj: Facebook/Gabi Kwiatkowski)

STEYR - Prípad, ktorý šokoval celé Rakúsko. Sociálnymi sieťami sa rozšírilo video, na ktorom plavčík sotil návštevníka z obrovského skokanského mostíka. Ten sa zo strachu držal zábradlia.

Incident, ktorý sa šíri sociálnymi sieťami a ktorý zachytil jeden z návštevníkov na kameru ukazuje, ako plavčík v rakúskom meste Steyr dňa 13. augusta, na kúpalisku, sotil mladého muža z 10 metrov vysokého skokanského mostíka, o prípade informovali rakúske médiá.

Medveď vbehol priamo do cesty autám (Zdroj: Tip čitateľa)

Na videu je zachytený muž, ktorý sa drží zábradlia.. Zo zadu k nemu pristúpi plavčík, ktorý namiesto pomoci kopne mladého muža do chrbta, dôsledkom čoho muž padá z 10-metrovej skokanskej veže. Polícia muža zadržala a vypočula. Ten sa ospravedlnil a povedal, že mu je jasné, že jeho konanie nebolo správne.

Celý incident je aktuálne predmetom vyšetrovania a sankcie, ktoré z konania plavčíka vyplynú by mali byť jasnejšie v najbližších dňoch. Svedkovia, ktorý boli prítomní v tom čase na kúpalisku povedali, že muž sa zrejme bál zoskočiť a namiesto toho, aby mu plavčík pomohol zísť dole po schodíkoch, zvolil si naozaj svojský spôsob.

Viac o téme: KúpaliskoSkokanský mostíkRakúskoSteyrSkokanská veža
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu