Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrôzostrašné zistenie! Ukrajinské deti unášajú do tábora s názvom Šťastné detstvo: Pedofil v ňom zneužil päť detí

Pedofil, ktorý sexuálne zneužil päť dievčat v Ruskom meste Anapa
Pedofil, ktorý sexuálne zneužil päť dievčat v Ruskom meste Anapa (Zdroj: Vk.com/Источник I Эксклюзивные новости Кирова)

ANAPA – Na povrch vyplával ďalší otrasný prípad zneužívania. V tábore Šťastné detstvo, kam údajne ilegálne deportujú neplnoleté dievčatá z Ukrajiny zadržali Gennadija Izmailova, ktorý mal zneužiť štyri dievčatá z Ukrajiny a jednu z Ruska.

Podľa niekoľkých svedectiev a denníka DailyStar končia deti z Ukrajiny z Doneckej oblasti v ruskom meste Anapa. Nachádza sa v ňom tábor s názvom "Šťastné detstvo", v ktorom majú deti stráviť zvyšok svojho života. Namiesto šťastia ich tam však čaká nepredstaviteľná hrôza.

Minister obrany Sklenár tvrdí, že vojaci sa dočkajú mierneho zvýšenia platov (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Podľa dostupných informácií mal v tábore pedofil Gennadij Izmailov (49) sexuálne zneužiť štyri ukrajinské dievčatá, vo veku 10 až 13 rokov a jedno dievča z Moskvy. Do tábora sa vlámal v noci, preliezol dvojmetrový plot a dostal sa do budovy, kde ich znásilnil. Násilníka zastavil až krik dievčat, ktorého sa zľakol a z miesta činu ušiel. Policajtom sa ho však podarilo nájsť a násilník bol obvinený z trestného činu sexuálneho zneužívania. Na súd si zrejme počká za mrežami. Izmailov bol už v minulosti zapletený do trestných činov ako vlámanie, a distribúcia drog.

Od začiatku vojny Rusi uniesli neuveriteľných 700.000 detí, čo je podľa štatistík omnoho vyššie číslo ako mnohí očakávali. Vladimír Putin spolu s komisárkou pre deti Mariou Lvovovou-Belovovou boli obžalovaní Medzinárodným trestným súdom z dôvodu nezákonnej deportácie mladých ľudí.

Viac o téme: Sexuálne zneužívanieRuskoUkrajinaZneužívanieUkrajina v kríze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu