Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

AKTUÁLNE Obrovská tragédia na sklonku prázdnin: Vo vodnej nádrži sa utopili dve deti!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

LIBĚŠICE – Z Českej republiky prišla tragická správa. Popoludní sa vo vodnej nádrži Klůček v obci Liběšice utopili dve deti. Na mieste zasahovali záchranári. Aktuálne je nádrž uzavretá.

O prípade informovala TV Nova. „Môžeme potvrdiť, že došlo k tragickej udalosti, keď sa vo vodnej nádrži Klůček utopili dve neplnoleté deti. Začali sme s úkonmi trestného stíhania pre podozrenie zo spáchania trestného činu usmrtenia z nedbanlivosti,“ citujú hovorkyňu hasičov Ústeckého kraja Ilonu Gazdošovú.

 

Vážení návštěvníci, z důvodu vzniklé tragické události oznamujeme, že vodní nádrž včetně občerstvení je až do odvolání...

Posted by „vodní NÁDRŽ Klůček“ on Wednesday, August 23, 2023

Smutnú správu potvrdili aj záchranári. „Zasahovali sme s pozemnou posádkou aj s leteckou záchrannou službou,“ uviedli.

Nádrž je aktuálne uzavretá. „Z dôvodu vzniknutej tragickej udalosti oznamujeme, že vodná nádrž vrátane občerstvenia je až do odvolania uzavretá. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie, ďakujeme za spoluprácu a pochopenie. Chceli by sme vyjadriť úprimnú sústrasť rodine a poďakovať všetkým, ktorí sa zúčastnili záchrannej akcie. Prosíme, nebuďte ľahostajní, pozerajte sa okolo seba,“ uvádza sa na oficiálnom facebookovom účte vodnej nádrže.

Viac o téme: DetiVodná nádržČeskoUtopenieKúpanie sa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu