Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrôza! Ženu väznil 14 rokov, zachránila ju až chyba únoscu: Nešlo o prvú obeť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MOSKVA - V ruskom meste Čeľabinsk zadržali muža, ktorý je podozrivý, že uniesol a 14 rokov väznil ženu. Ďalšiu ženu mal zavraždiť, uviedli v utorok tamojšie úrady. Informuje agentúra DPA.

Ruské médiá zverejnili aj fotografie 51-ročného muža. Jeho údajné zločiny vyšli najavo po tom, čo sa jeho matka obrátila na lekárov pomoc v súvislosti s jeho psychickým stavom, čo 33-ročnej unesenej žene umožnilo ujsť.

Nemala ani dvadsať rokov

Vyšetrovatelia informovali, že vtedy 19-ročnú ženu pozval podozrivý muž k sebe domov, následne jej však neumožnil odísť. Čelí obvineniam, že ju aj bil a znásilňoval. Podľa médií mal na oknách svojho domu namontované mreže a mal ho vždy zamknutý. Keď však jeho matka zavolala záchranku, zabudol zamknúť, píše denník Izvestija. Polícia objavila aj pozostatky ďalšej ženy, ktorá bola zavraždená a zakopaná pri dome podozrivého ešte v roku 2011.

Podozrivý muž sa v súčasnosti nachádza v nemocnici na pozorovaní. Pri domovej prehliadke zaistila polícia dva počítače s pornografickým materiálom a reťaze. Polícia zatkla aj matku muža, keďže podľa nej musela vedieť o synových aktivitách. Trvá však na tom, že väznená žena žila s jej synom dobrovoľne. Miestni obyvatelia pre médiá uviedli, že podozrivý muž napriek utiahnutému spôsobu života pôsobil normálne. V prípade odsúdenia mu hrozí 15 rokov väzenia.

Viac o téme: únosPolícia Obvinenie Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu