Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hanba ako svet! Slovák kradol v talianskych Benátkach: Neuveriteľné, aká veľká ryba ho pri tom prichytila

Nicola Conforti Zobraziť galériu (2)
Nicola Conforti (Zdroj: https://www.pmedizioni.it/autore/nicola-conforti/)

BENÁTKY - V talianskych Benátkach zatkli vreckového zlodeja. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, pretože fenomén vreckových krádeží je v Benátkach celkom bežný, najmä v hlavnej sezóne. No tentokrát išlo o Slováka a zatkol ho priamo najvyšší veliteľ policajného zboru Nicola Conforti!

Odstrašujúce video! Cyklista vletel priamo pod električku, zrážku neprežil (Zdroj: FB/Milan Hollý)

Provinčný veliteľ talianskych „karabinierov“ Nicola Conforti bol v sobotu popoludní mimo službu. Opustil kasárne San Zaccaria a bol v civile. Keď prechádzal popri móle, ktoré je niekoľko desiatok metrov od kasární, začul volanie od pomoc. Okradnutá žena kričala „zastavte ho!“  Pri móle preplnenom turistami si všimol muža (48), ktorý sa silou-mocou tlačí v opačnom smere a snaží sa dostať z móla preč. Veliteľ pochopil situáciu a muža zablokoval a zatkol. Žena vzápätí ozrejmila situáciu a potvrdila, že išlo o vreckového zlodeja, ktorý jej ukradol peňaženku, informujú talianske médiá.

Veliteľovi policajného zboru na pomoc prišli aj niekoľkí gondolieri, pretože muž sa snažil napriek zásahu polície utiecť. 48-ročný Slovák bol prevezený do väzenia a na základe podanej žaloby a bohatej minulosti vo vreckových krádežiach odsúdený na dva mesiace odňatia slobody s príkazom na vyhostenie z magistrátu mesta Benátky.

Viac o téme: Vreckový zlodejSlovenskoTalianskoBenátkyNicola Conforti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu