Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Baba Vanga predpovedala na tento rok obrovskú katastrofu: Čo bude ďalej s ľudstvom?

Baba Vanga (Vangelia Gushterova)
Baba Vanga (Vangelia Gushterova) (Zdroj: Facebook/Вангелия Гуштерова)

SOFIA – Stúpenci slepej veštkyne Baby Vangy upozorňujú na jej predpoveď jadrovej katastrofy, ktorá spustoší Zem do konca tohto roka. Podľa jej slov sa nad Áziou usadia toxické mraky. Na tento rok vydala aj ďalšie predpovede.

Podľa slov bulharskej veštkyne, sa tento rok zmení obežná dráha Zeme. Zatiaľ čo obežná dráha našej planéty okolo Slnka sa v priebehu desiatok tisíc rokov mierne posúva, dramatickejšia zmena by bola zničujúca, píše New York Post. Baba Vanga tiež predpovedala silnú slnečnú búrku, ktorá otrasie klímou. Niektorí interpretovali jej slová tak, že prichádza slnečné cunami, ktoré by mohlo spôsobiť veľké technologické zlyhania – hoci menšie slnečné búrky sa vyskytujú pomerne pravidelne bez devastácie.

Český prezident Petr Pavel na návšteve v Lešti: Je potešujúce vidieť fungovať projekt, ktorý vznikal v čase, keď som pôsobil ako predseda vojenského výboru NATO (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

Bulharská veštkyňa tvrdila, že tento rok jedna zo superveľmocí použije biologickú zbraň, ktorá spôsobí státisíce úmrtí. Na tento rok Baba Vanga tiež predpovedala koniec prirodzeného tehotenstva. Jej stúpenci tvrdia, že všetky deti budú pestované v laboratóriách. Rodičia si vraj budú môcť vybrať vlastnosti, ako je farba vlasov a očí.

Kto je Baba Vanga?

Baba Vanga zomrela v roku 1996 vo veku 75 rokov. Tvrdí sa, že počas svojho života predpovedala pandémiu COVID-19, útoky z 11. septembra, smrť princeznej Diany a katastrofu v Černobyle. Legenda hovorí, že veštkyňa vyrástla na farme v Rumunsku. Keď mala 12 rokov, bola oslepená v prachovej búrke. Práve vtedy údajne dostala paranormálny dar, ktorý jej umožnil vidieť do budúcnosti.

Nie všetky predpovede sa naplnili

Odborníci, ktorí skúmali jej proroctvá, tvrdia, že 68 percent je presných, zatiaľ čo jej stúpenci veria, že je to asi 85 percent. Medzi jej nesprávne predpovede patrilo to, že 45. prezident USA bude čeliť kríze, ktorá „zničí krajinu“. Donald Trump síce čelil obrovským výzvam v úrade, ale Amerika stále stojí.

Viac o téme: BudúcnosťPredpoveďBaba Vanga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu