Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Doma zapol odpočúvacie zariadenie a išiel na dovolenku: Čakal dôkaz manželkinej nevery, dozvedel sa niečo oveľa horšie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MNÍCHOV - Muž išiel na dovolenku do Thajska. Pretože podozrieval svoju ženu, že ho podvádza, rozmiestnil predtým v dome odpočúvacie zariadenia. Z toho, čo potom počul, mu tuhla krv v žilách. Nielenže ho podvádzala, chcela ho aj zabiť! Našťastie všetko vyšlo najavo.

51-ročný muž z bavorského mesta Windsfeld sa o svojej manželke dozvedel po tom, čo naňho najala nájomného vraha. Podľa správy v denníku „Bild“ žil muž s manželkou v dome. Pár má štyri deti. Má autolakovňu, manželka tam pracuje v kancelárii.

Adama Puškára vzal okresný súd do väzby, odviezla ho policajná eskorta (Zdroj: Topky/Maarty)

Jedného dňa však začal byť podozrievavý, pretože tušil, že ho podvádza. Aby našiel dôkaz o afére, odpočúval ich dom. „Bild“ cituje 51-ročného muža: „Raz do roka chodím na dovolenku s priateľom. Myslel som si, že ak sa niečo stane, stane sa to, keď budem preč.“ Chcel odpočúvať a nahrávať telefonické rozhovory cez ploštice.

"Počul som ich hovoriť o tom, ako ma chcú odpratať z cesty"

Nezískal však len dôkaz, že ho podvádza. Z cesty ho chcela odpratať aj manželka. Noviny citujú muža: "Počul som, ako hovorili o tom, že si najmú Gréka za viac ako 20 000 eur a že poznajú ľudí, ktorí sú už na ceste do Thajska, aby sa ma tam zbavili." Podlomili sa mu kolená.

Muž odletel z dovolenky skôr a okamžite išiel na políciu. Po prehratí nahrávok policajtom sa štyri dni skrýval, kým nezasiahla kriminálna polícia. Jeho manželka, jej milenec a Grék boli zatknutí. Žena je od konca marca vo väzbe.

Jej možný motív, prečo od muža len tak neodišla, ale dokonca ho chcela dať zabiť: Muž má dobre zabezpečenú životnú poistku. "Mojej žene by sa určite hodila," hovorí.

Viac o téme: PoistkaDovolenkaVraždaOdpočúvaniePlošticeNemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu