Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Futbalová legenda to poriadne prepískla: VIDEO nahej partnerky sa dostalo k miliónom divákov!

Legendárny nemecký futbalista Andreas Brehme
Legendárny nemecký futbalista Andreas Brehme (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Nemecká futbalová legenda Andreas "Andy" Brehme (62) sa zapísal do pamäti slovenských a českých fanúšikov premenenou penaltou na MS 1990, vďaka ktorej Nemecko vyradilo v boji o semifinále vtedajšie Československo. Teraz ale na seba legendárny Nemec upozornil poriadne kompromitujúcim videom svojej nahej partnerky.

Legendárny Nemec, ktorý premenenou desiatkou zariadil v Taliansku titul v súboji s Argentínou, rád posiela cez populárnu aplikáciu WhatsApp za peniaze osobné priania k narodeninám, tentokrát ale k nemu nechtiac pridal aj poriadne "pikantný" darček. 

Jeho o šesť rokov mladšia partnerka Susanne vstúpila do miestnosti práve v čase, kedy jej drahý takéto prianie nahrával. Na tom by nebolo nič zlé, ale na jej tele bol v tom momente len jediný kus oblečenia. Virálne video tak v priebehu niekoľkých minút zhliadli milióny divákov. 

"Všetko som si uvedomil, až keď mi začalo volať nezvyčajne veľa priateľov. Ja som pritom ani netušil, že som už to video odoslal,“ vysvetľoval nedorozumenie bývalý slávny obranca. Jediné šťastie, že jeho polovička celú situáciu zobrala s úsmevom na tvári. "Je to môj expert na sociálne siete," uviedla pre nemecký Bild. 

Po jej reakcii to s humorom zobrala aj nemecká legenda, ktorá v roku 2010 ukončila svoj manželský zväzok s už bývalou manželkou Pilar. "Teraz už aspoň celý svet vie, aká úžasná je moja súčasná žena," zobral trápnu situáciu s úsmevom. 

Viac o téme: Andreas BrehmeSussane Schaefer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu