Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Špeciálne komando v akcii: V Kolumbii zadržali jedného z najhľadanejších Slovákov! Pátra po ňom aj Interpol

V Kolumbii zadržali jedného z najhľadanejších Slovákov
V Kolumbii zadržali jedného z najhľadanejších Slovákov (Zdroj: elcolombiano.com)

KOLUMBIA - Polícia v Kolumbii zadržala jedného z najhľadanejších Slovákov. Má ísť o Michala Píša, po ktorom pátrali aj slovenské orgány ešte v roku 2022. Zadržať ho mali pre drogy.

Podľa informácií portálu elcolombiano.com má ísť o občana Slovenska, po ktorom je vyhlásené medzinárodné pátranie. Správu si ako prvé všimol portál noviny.sk. Michala Píša zadržalo špeciálne protidrogové komando vo štvrti, ktorá sa nazýva Manga. Po Píšovi pátra aj Interpol. 

Na Slovensku je stíhaný za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Mal pôsobiť ako člen organizovanej skupiny, ktorá pôsobila na území Bratislavského, Trenčianskeho a Žilinského kraja a tiež na území Českej republiky. Píš mal podľa slov polície obchodovať najmä s pervitínom.

archívne video

Bratislavskí policajti si opäť posvietili na Pentagon: Našli drogy, Máriu a Vojtecha obvinili! (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia Píša považuje za hlavného organizátora skupiny, pričom väčšina jej členov je už stíhaná, obžalovaná, ale aj už odsúdená. Už v minulosti bol rozsudkom právoplatne odsúdený za drogovú trestnú činnosť, teraz mu hrozí 20 rokov. 

Viac o téme: DrogyZadržanieHľadanýDrogový dílerKolumbiaSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu