Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Úplný trapas kontroverzného kickboxera: Natrela mu to aktivistka Greta, po jej statuse skončil za mrežami!

Thunbergová to Tatovi natrela na plnej čiare, po jeho nepozornosti skončil sám v cele. Zobraziť galériu (4)
Thunbergová to Tatovi natrela na plnej čiare, po jeho nepozornosti skončil sám v cele. (Zdroj: SITA/Danny Lawson/PA via AP, Twitter.com/Andrew Tate)

BUKUREŠŤ - Tento príbeh pomaly vyznieva ako vianočná rozprávka s dobrými a zlými predstaviteľmi a šťastným koncom. Napriek tomu sa však udial a jeho neuveriteľnú líniu sledujú viacerí na sociálnych sieťach a prsty v tom má aj sámotný a kontroverzný vlastník Twitteru Elon Musk. V hlavných úlohách hrajú aktivistka Greta Thunberg a kontroverzný, bývalý kickboxer Andrew Tate.

archívne video

 

Veľká razia na strednom Slovensku: Polícia zasahuje pre miliónové podvody, zatkla aj známe meno

Aby sme celý príbeh pochopili, musíme si rozanalyzovať postavu bývalého športovca Andrewa Tata. Jeho minulosť je pomerne kontroverzná a jeho postoj k homosexuálom, ženám a iným osobám ako napríklad ekologická aktivistka Greta Thunbergová v tomto príbehu zohrávajú prvé husle.

Muskove "amnestie" na Twitteri

Do toho si ešte prirátajme, že pomerne nedávno sa vlastníkom sociálnej siete Twitter stal ďalší kontroverzný človek a podnikateľ Elon Musk.

Generálny riaditeľ spoločnosti Tesla Elon Musk sa v utorok 22. marca 2022 zúčastňuje otvorenia továrne Tesla Berlin Brandenburg v nemeckom Gruenheide.
Zobraziť galériu (4)
Generálny riaditeľ spoločnosti Tesla Elon Musk sa v utorok 22. marca 2022 zúčastňuje otvorenia továrne Tesla Berlin Brandenburg v nemeckom Gruenheide.  (Zdroj: SITA/Patrick Pleul/Pool via AP)

Jeho príchod do spoločnosti bol poznačený viacerými škandálmi a šokujúcimi krokmi, pričom zelenú (alebo unban) dostali viaceré, opäť kontroverzné, postavy ako napríklad bývalý prezident USA Donald Trump či spomínaný športovec Tate.

Návrat konta Tatovi

Tatov návrat na Twitter bol pomerne rýchly a jeho následný spád o to vtipnejší a rýchlejší. Zablokované konto začal okamžite využívať na uverejňovanie ďalších pochybných príspevkov a nezabudol ani na spomínanú Thunbergovú, ktorej odkázal, že vlastní vyše 30 áut. "Ahoj Greta Thunbergová. Mám 33 áut," napísal Tate a začal vymenovať výkon jednotlivých strojov, čo si Thunbergová len tak nenechala a odkázala mu pomerne štipľavú vetu. "Áno, prosím, osvieť ma. Napíš mi na mail energiamaléhopenisu@dajsadokopy.com," napísala Thunbergová Tatovi.

Úplný trapas kontroverzného kickboxera:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter.com/Greta Thunberg)

Osudová chyba, keď sa rozhodol poslať videoodpoveď Grete

Tatovo ego zrejme po tejto odpovede Thunbergovej značne utrpelo, a tak sa o pár hodín rozhodol odpovedať formou videoodpovede, kde zverejnil aj niečo, čo nechce. Ono totiž na spomínanom zábere videoodpovede bola aj krabica od istej rumunskej pizzerie, ktorú si Tate zjavne objednal. Kriminalisti pritom po Tatovi už dlhšie pátrali, no toto video im dalo záruku, že sa zdržiava v jednom zo svojich domov v Rumunsku a okamžite spustili raziu tohto miesta. 

Úplný trapas kontroverzného kickboxera:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter.com/Andrew Tate)

Skončil v cele aj s bratom

Výsledok je taký, že Tate aj s bratom skončili v putách a za mrežami, kde čakajú na súd pre viaceré zločiny ako napríklad zneužívanie žien či znásilnenia a obchodovania s ľuďmi.

Na túto bizarnú a neuveriteľnú tému už začali vznikať aj viaceré vtipy.

Viac o téme: TwitterElon MuskGreta ThunbergAndrew Tate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu