Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zlodej chcel drogy spláchnuť, no urobil niečo nečakané! Štyria policajti skončili práceneschopní

(Zdroj: Getty Images)

ESSEN – Štvorica nemeckých policajtov mala nezabudnuteľný večer. Po dolapení zlodeja ho predviedli na stanicu. Mužovi bolo jasné, že je zle, lebo okrem lupu skrýval u seba ešte aj niečo iné - drogy. Najskôr ich chcel spláchnuť do záchoda, no keď mu tento kúsok nevyšiel, skončil prášok na policajtoch.

Policajti zadržali 48-ročného Chorváta v predajni pre domácich majstrov po tom, ako sa snažil ukradnúť akumulátorový skrutkovač. Našli u neho nože, množstvo peňazí a drogy, heroín, kokaín a hašiš. Na policajnej stanici však muž znenazdajky chytil balíčky s drogami a utekal k záchodom, zrejme preto, aby ich spláchol.

Polícia prekazila činnosť nelegálnej výrobne cigariet na východe Slovenska (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Dvaja muži zákona mu v tom chceli zabrániť, povalili ho na zem, no ten im do tváre hodil otvorené vrecúška aj s obsahom.  Omamných látok sa tak nedobrovoľne nadýchali aj ďalší dvaja policajti, ktorí im pribehli na pomoc.

Muži boli podrobení testu na drogy s pozitívnym výsledkom a v ten deň ich vyhlásili za práceneschopných. Chorvát skončil vo väzbe a čelí viacerým obvineniam. Krádež zbraní, obchodovanie s omamnými látkami ale vzhľadom k incidentu aj obvineniu z ublíženia na zdraví.

Viac o téme: ZlodejKrádežHeroínPolícia Nemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu