Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ŠKANDÁL! Opitý srbský prezident na festivale: Tak toto tu ešte nebolo, Vučić sa chvastal tým, že vypil sto pohárov

Aleksandar Vučič bol opitý na festivale a ešte sa chvastal!
Aleksandar Vučič bol opitý na festivale a ešte sa chvastal! (Zdroj: SITA/AP Photo/Darko Vojinovic)

BELEHRAD - Srbský prezident Aleksandar Vučić sa pri poslednej návšteve vínneho veľtrhu v Belehrade pochválil, že na ňom vypil 100 pohárov. Zjavne podnapitý sa potom pred novinármi o jednu z čaší preťahoval so svojou znervóznenou mediálnou poradkyňou.

archívne video

190. deň vojny na Ukrajine (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

"Už stačí, hovorili mi ľudia. Vypil som cez sto pohárov, pre mňa to nič nie je," povedal Vučić pri jednom zo stánkov na veľtrhu balkánskych vín. Sľúbil, že na degustáciu dorazí aj v sobotu. Podľa srbských médií bol v tom čase už v očividne podguráženom stave.

Trapas s pohárom vínka na pulte

V istú chvíľu sa mu jeho mediálna poradkyňa Suzana Vasiljevičová pred zrakmi kamier pokúsila vziať pohárik z ruky. To ale Vučić nechcel pripustiť a dovolil to až vtedy, keď nervózna poradkyňa povedala, že chce "sama ochutnať". Keď následne položila pohár na pult, hneď si ju vzal späť.

"Bojí sa, že som pil príliš," povedal prítomným na adresu svojej spolupracovníčky. "Nebojím sa, ale čaká albánsky premiér," odvetila.

Veľtrh vína sa v srbskej metropole koná pri príležitosti dnešného zasadnutia iniciatívy Otvorený Balkán, ktorej cieľom je posilniť regionálnu spoluprácu balkánskych krajín a odstrániť prekážky pre pohyb tovaru a osôb v regióne. Srbský prezident na ňom ako hostiteľ privítal premiérov Albánska, Severnej Macedónie a Čiernej Hory, ale aj srbského tenisového šampióna Novaka Djokoviča.

Viac o téme: FestivalVínoOpitýAleksandar Vučić
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu