Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nechutné odhalenie o Putinovi: Má cestovať s vlastným záchodom, agent zbiera jeho exkrementy

Vladimir Putin si vraj všade nosí vlastnú toaletu
Vladimir Putin si vraj všade nosí vlastnú toaletu (Zdroj: SITA/AP/Mikhail Tereshchenko/Sputnik, Kremlin Pool Photo, Getty Images)

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin má podľa najnovších správ panický strach z toho, že cudzie mocnosti sa dostanú k informáciám o jeho zdravotnom stave. Jeho paranoja zašla až tak ďaleko, že si vraj necháva zbierať svoje exkrementy a posielať ich do Moskvy. Na cesty si preto nosí vlastnú toaletu.

Francúzsky časopis Paris Match prišiel so šokujúcim odhalením. Píše, že na všetkých Putinových cestách je s ním vždy agent tajnej služby, ktorého jedinou úlohou je zbierať exkrementy šéfa Kremľa. Osobný strážca potom letí s biologickým materiálom v špeciálnom kufri späť do Moskvy. To by malo zabrániť zahraničným mocnostiam, aby sa dostali k Putinovej DNA, alebo aby prostredníctvom analýz mohli vyvodiť závery o jeho zdravotnom stave. Podľa denníka sa tak deje od roku 2017.

Informáciu časopisu potvrdil zdroj zo Saudskej Arábie, ktorú Putin navštívil v roku 2019. Zdroje vrátane ruskej investigatívnej platformy Projekt vtedy hovorili o špeciálnom dôstojníkovi FSO - mužovi, ktorý zbieral výkaly. 

Informácia sa nezdá byť úplne nepravdepodobná. Už v minulosti sa totiž objavili správy o tom, že Putin cestuje do zahraničia s vlastným záchodom. Okrem iných to uviedla aj herečka Julia Louis-Dreyfusová v roku 2020 v televíznej relácii The Late Show so Stephenom Colbertom. Zmätenému moderátorovi oznámila, že pracovníci jej múzea počas nakrúcania v Kunsthistorisches Museum vo Viedni povedali, že tam raz bol aj ruský prezident. Mimo múzea bola zriadená špeciálna súkromná kúpeľňa len pre neho, aby Putin nemusel chodiť na normálne toalety v múzeu.

Putin 5. júna 2018 naozaj navštívil Rakúsko a navštívil Kunsthistorisches Museum vo Viedni. Existuje video, ktoré zachytáva jeho bodyguardov na summite v Normandii v roku 2019 v Paríži. Putina vtedy na toaletu sprevádzalo šesť agentov. Jeden potom so sebou niesol podozrivý kufor, keď išiel von.

Viac o téme: ToaletaExkrementyWCVladimir PutinParanoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu