Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vítanie 1. mája sa neskončilo podľa predstáv: Žena si v Zlíne ustlala na netradičnom mieste! Skončila v záchytke

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: MP Zlín)

ZLÍN – Už od čias komunizmu boli oslavy prvého mája ťažké najmä pre mužskú časť populácie. Aj po niekoľkých rokoch od pádu minulého režimu si však mnohí spomínajú na časy minulé a tvrdia, že zvyky treba dodržiavať. Svoje by o tom však vedeli hovoriť mestskí policajti v českom Zlíne, ktorí museli riešiť mnohých opitých ľudí. Najviac ich však pobavil príbeh ženy, ktorá si ustlala na naozaj neobvyklom mieste.

Všetko sa to stalo v noci zo soboty 30. apríla na nedeľu 1. mája. V ranných hodinách totiž dostali mestskí policajti mesta Zlín informáciu, ktorá ich nadmieru prekvapila. V časti Podvesná sa totiž mala nachádzať žena, ktorá si našla naozaj netradičné miesto na spanie – a to priamo v lyžici zaparkovaného bagru.

„O niekoľko minút neskôr na miesto prišla hliadka mestskej polície, ktorá zistila, že ide o 35-ročnú ženu z okresu Uherské Hradište. Orientačné vyšetrenie v jej prípade ukázalo cez 1,6 promile alkoholu v krvi,“ ozrejmili policajti s tým, že vzhľadom na množstvo alkoholu v krvi si mysleli, že žena dokáže z miesta odísť po svojich.

Vítanie 1. mája sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ako vysvetlili, o tom, že tento názor bol chybný, sa presvedčili o zhruba pol hodinu neskôr. Žena sa totiž pohybovala o pár ulíc ďalej a keďže policajti sa vedeli s podnapitou ženou dohovoriť len ťažko, rozhodli sa pre rázny krok. „Dalo sa predpokladať, že sa svojim správaním môže vystaviť zbytočnému nebezpečiu, čiže rovnako, ako iní, ktorí boli v danú noc nadmieru opití, privítala prvý máj na záchytnej stanici,“ uzavreli muži zákona.

Viac o téme: Prvý májPolícia Opitá ženaZlínska políciaMestská polícia zlínLyžica bagru
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu