Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Žena (69) si zarába sexom 100-tisíc dolárov ročne: Keď zistíte dôvod, budete dojatí

Seniorka si urobila radosť a kúpila si nové auto. Zobraziť galériu (2)
Seniorka si urobila radosť a kúpila si nové auto. (Zdroj: Twitter/@m70056)

WASHINGTON - Michelle má 69 rokov a spí s oveľa mladšími mužmi. Američanka je sexuálna pracovníčka a tvrdí, že svojou prácou zarobí viac ako 100-tisíc dolárov ročne.

V budúcnosti pravdepodobne pribudne niekoľko ďalších dolárov. Pretože seniorka teraz vyrozprávala svoj príbeh v dokumente. Referujú o nej médiá z celého sveta.

Michelle má zdravotne postihnutého syna a ona sama má vážnu srdcovú chorobu. V dokumente „Vice“ 69-ročná hovorí, že sa bojí náhlej srdcovej smrti. Peniaze pre svoje dieťa odkladá na to, aby sa oň v prípade jej smrti postarali.

VIDEO Matka z práce kontrolovala svoje dieťa na monitore: Totálny horor, zachránila ho pred smrťou!

VIDEO Žena (69) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/@m70056)

Prišla o prácu

Podľa vlastných vyhlásení 69-ročná pracovala pre investičnú spoločnosť, ale o prácu prišla asi pred 15 rokmi. Priateľka jej odporučila, aby sa živila sexom. A tak Michelle začala rozmaznávať zákazníkov erotickými masážami.

Masáže sa zmenili na pohlavný styk - a začiatkom januára 2020 Američanka objavila pre seba internet. Blondínka si založila účet na platforme OnlyFans, kde si dospelí môžu zarobiť peniaze s jasným obsahom.

Dokument si môžete pozrieť tu. Nie je vhodný pre maloletých divákov

Dobre zarába

Od tej doby Michelle tvrdí, že za necelé dva roky zarobila viac ako 200-tisíc dolárov. To zodpovedá takmer 175-tisíc eurám.

Žena nahráva pornografické obrázky a videá na erotický portál. K tomu hľadá mladých mužov, ktorí by s ňou mohli mať pred kamerou sex. "Nemám žiadny problém dostať zaplatené za svoje služby," hovorí sexuálna pracovníčka. Michelle sa netají ani tým, že si súlož užíva.

"Ľudia si myslia, že po určitom veku je lepšie háčkovať deky a prestať mať sex." Ale je to takto: Môžete háčkovať deky a mať sex! “

Seniorka, ktorá predtým musela dvakrát obracať každý cent, zrejme spája príjemné s užitočným. Michelle si s dolármi OnlyFans splnila malý sen a kúpila si auto.

Zvyšok peňazí je uložený pre jej syna.

Viac o téme: SexPostihnutý synZárobokSeniorkaChoroba srdca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu