Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Manželia sa záhadne vyparili: Trpké rozuzlenie! Nečakaný vrah (30) ich telá potopil v rieke

Benno zabil obidvoch rodičov. Zobraziť galériu (2)
Benno zabil obidvoch rodičov. (Zdroj: Facebook/ Benno Neumair)

BOLZANO - Otec je nezvestný, matku našli mŕtvu. Teraz sa zdá, že krvavý čin v Bolzane bol vyriešený: Syn sa priznal. Benno Neumair (30) zabil oboch svojich rodičov!

Telo 68-ročnej matky Laury našli začiatkom februára pri rozsiahlom pátraní v rieke Adiža neďaleko Neumarktu. Stále sa hľadá jej manžel Peter (63).

Syn, ktorého zatli pred týždňami priznal svoju zodpovednosť pri výsluchu, informovala talianska tlačová agentúra Ansa s odvolaním sa na prokurátorov.

Ešte 4. januára sa mníchovská lekárka Madé Neumairová (26) pokúsila dovolať svojim rodičom, ktorí vlastnia dom v Bolzane. K matke alebo otcovi sa však nedovolala. Aj nasledujúce ráno boli oba mobilné telefóny vypnuté.

Madé Neumairová požiada svojho brata Benna (30), aby sa postaral o rodičov - ale nezdalo sa, že by mal také obavy ako ona. Neskôr Madé povedala príbuzným, že takmer musela prinútiť svojho brata, aby nahlásil nezvestné osoby!

Benno zabil obidvoch rodičov.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Benno Neumair)

Vyšetrovatelia sa veľmi rýchlo zamerali na syna z Bolzana. Vo svojich svedectvách si protirečil a 28. januára bol nakoniec zatknutý. Obvinenie: dvojnásobné úmyselné zabitie a skrytie mŕtvych tiel.

Na nájdenie mŕtvol boli do vody dokonca vhodené figuríny (vysoké 1,80 m, 40 kg). Hasič Reggiani vtedy povedal: "Snažili sme sa zistiť, ktorým smerom sa objekt v rieke pohybuje."

Proti 30-ročnému mladíkovi zatiaľ hovorili iba dôkazy: stopy krvi na zábradlí mosta a vo Volve. 40 minút, na ktoré kulturista nemá alibi. Špinavé oblečenie, ktoré mu jeho priateľka večer po čine vyprala.

Podľa príbuzného v rodine vždy existovali hádky, pretože Benno ukončil štúdium - a otec žiadal školné späť. Z Benna sa vyvinul čudák, ktorý užíval anabolické steroidy, uviedol jeho priateľ. To ho často robilo skutočne agresívnym a často mal výbuchy zlosti.

Podľa správ bude na objasnenie psychického stavu obvineného objednaný psychiatrický posudok. Môže to podľa neho trvať niekoľko mesiacov.

Viac o téme: RodičiaVraždaBodybuilderBenno Neumair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu