Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Závislosť od koly sa žene stala osudnou: Nechcite vidieť, ako vyzerali jej zuby! Prízrak na FOTO

Takto teraz vyzerá jej úsmev s protézou. Zobraziť galériu (2)
Takto teraz vyzerá jej úsmev s protézou. (Zdroj: TikTok/ lilnovi95)

DETROIT - Nealkoholické nápoje sú obľúbené u mnohých ľudí. Pre mladú ženu mala jej závislosť od koly vážne následky. Zuby jej časom hnili a nakoniec vypadali. Teraz varuje ostatných pred sladkými nápojmi.

Ak chcete byť po dlhý čas požehnaní žiarivým úsmevom, mali by ste sa vyhnúť sladkým nápojom. Victoria Irene Nowakowski z Michiganu to neurobila a teraz prišla o všetky horné zuby, pretože bola závislá od koly.

Victoria Irene Nowakowski miluje limonády a nealkoholické nápoje. Neuvedomovala si, že tieto nápoje sú škodlivé pre jej zuby, ako uvádza New York Post. Každý deň pila sladké limonády a tiež fajčila.

Kvôli závislosti na tmavom nápoji vyzerali jej zuby takto.
Zobraziť galériu (2)
Kvôli závislosti na tmavom nápoji vyzerali jej zuby takto.  (Zdroj: TikTok/ lilnovi95)

Nečistila si zuby

„Pijem kolu, tmavú limonádu, asi posledných 10 rokov, každý deň, celý deň. Cigarety som začala fajčiť pred štyrmi až piatimi rokmi," uviedla na videu TikTok. Priznala tiež, že počas strednej školy sa „nestarala o zuby". Neumývala si zuby a tiež denne nepoužívala zubnú niť.

Povedala, že jej zuby vyzerali mnoho rokov normálne, ale v skutočnosti „neboli vo vnútri v poriadku“. Pretože všetok cukor poskytol škodlivým baktériám dokonalú živnú pôdu na zničenie jej zubov. Zuby jej žltli a čoraz viac hnili. V roku 2017 jej vypadli takmer všetky horné zuby.

Roky chodila bez zubov, pretože sa bála zubára. Prekonala samu seba a napriek tomu si nechala vyrobiť protézu. Teraz varuje ostatných pred následkami ich závislosti od koly a ich nesprávneho konania. „Dentálna hygiena je skutočne mimoriadne dôležitá.“

Viac o téme: ZubyHygienaKola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu