Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalší škandál thajského kráľa: Unikli nahé fotky jeho milenky

Sineenat Wongvajirapakdi  má spolu s thajským kráľom na krku sexuálny škandál. Zobraziť galériu (4)
Sineenat Wongvajirapakdi má spolu s thajským kráľom na krku sexuálny škandál. (Zdroj: Profimedia.sk)

BANGKOK - Uniklo viac ako 1 000 dát z mobilného telefónu milenky thajského kráľa, ktoré odhalili veľmi dôverné detaily. Kto je však za tým? Podľa správy by únik mal pochádzať z najbližšieho prostredia vládcu.

Thajskou monarchiou otriasa veľký sexuálny škandál. Protagonistami sú kráľ Mahá Vatčirálongkón zvaný Ráma X. a jeho milenka Sineenat Wongvajirapakdi zvaná „Koi“.

Súbory s výbušným obsahom získali dvaja aktivisti za ľudské práva. Našlo sa v nich 1 445 fotografií a údajov, ako sú telefónne čísla alebo čísla bankových účtov, ako aj súkromné ​​správy medzi kráľom a jeho milenkou. Zahrnuté sú tiež nahé obrázky, ktoré údajne poslala „Koi“ ako prejav svojej lojality k Rámovi X. Informoval o to britský denník Times. Podľa správy pochádzajú obrázky a informácie z troch rôznych smartfónov „Koi“.

Unikli pikantné fotky s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia.sk)

Akú rolu hrá v škandále thajská kráľovná?

To však nebolo všetko. Pretože je ešte zaujímavejšie, kto stojí za únikom informácií. Ako informuje Bild, môže to byť Suthida, manželka thajského kráľa. Dôvod? Šialená žiarlivosť. Pretože vlastne „Koi“ už bola história. V roku 2019 milenka upadla do nemilosti thajského kráľa. Bola vylúčená z kráľovskej rodiny a dokonca ju poslali do väzenia. Ale ani o rok neskôr Ráma, ktorý v skutočnosti žije väčšinu času vo svojom bydlisku v nemeckom Garmisch-Partenkirchene, svojej druhej manželke všetko odpustil. K veľkej nevôli kráľovnej, jeho manželky. Štyridsaťdvaročný muž sa údajne pokúsil pošpiniť obraz „Koi“ medzi Thajcami. Výsledkom bolo, že aféra sa už nedá pred obyvateľstvom obhájiť a vzťah medzi nimi už nebude mať budúcnosť.

Ráma X. so svojou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia.sk)

Poškodený imidž  

Takýto škandál by mohol poškodiť aj Rámovu reputáciu. Koniec koncov, veľa Thajčanov stále vidí svojho kráľa ako božskú bytosť. Sexuálny škandál sa sem skutočne nehodí. Navyše to nie je jediný škandál Ráma X. Znovu a znovu končí v médiách kvôli rôznym eskapádam a svojej okázalosti.

Thajský kráľ so svojou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia.sk)

Viac o téme: MilenkaŠkandálThajskoRáma X.Sineenat Wongvajirapakdi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu