Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Komplikácie na D2 pri Brne: FOTO Hromadná nehoda kamiónov, skončilo v sebe šesť ťažkých strojov!

Nehoda na D2. Zobraziť galériu (2)
Nehoda na D2. (Zdroj: Facebook:Události Brno, Marek Votoupal)

BRNO - Prevádzku na diaľnici D2 v smere na Brno dnes ochromili dve nehody kamiónov. Prvá nehoda dvoch nákladných áut sa stala pred 9:00 h. neďaleko obce Blučina na 12. kilometri diaľnice. Zranený bol jeden vodič. Policajti diaľnicu uzavreli a dopravu odvádzali zjazdom 25 pri meste Hustopeče.

Po 11:00 h. sa situácia skomplikovala, keď sa na 32. kilometri D2 pri meste Veľké Pavlovice zrazilo šesť kamiónov. V tomto prípade bola prevádzka vedená cez odpočívadlá, povedal policajný hovorca David Chaloupka. V mieste sa vytvorila asi sedemkilometrová prerušovaná kolóna.

Pri prvej nehode neďaleko Blučina sa zranil jeden z vodičov, hasiči ho museli z kabíny vyprostiť, do nemocnice ho odviezol vrtuľník. "Počas vyslobodzovania bol pacient pri vedomí a komunikoval. Podľa našich zistení na mieste utrpel stredne ťažké zranenia," uviedla hovorkyňa záchranky Michaela Bothová.

Policajti po 11:00 uvoľnili ľavý pruh diaľnice, a umožnili tak vodičom, čo uviazli za nehodou, pokračovať v ceste, uzávierku ale nezrušili.

Pri druhej nehode kamiónov na 32. kilometri v smere na Brno sa podľa hovorcu hasičov dvaja ľudia ľahko zranili. "Nebolo potrebné ich z kamiónov vyslobodzovať. Na mieste je ale vysypaný náklad cez oba pruhy v smere na Brno," povedal Jaroslav Mikoška. Vodiči podľa hovorcu Chaloupky miesto nehody obchádzajú cez odpočívadlá. Na tomto mieste kolóna na D2 v smere na Brno siahala o 13:00 h. zhruba od 32. kilometra až ku zjazdu na Hustopeče, teda na 25. kilometer.

Viac o téme: NehodaKamiónyDiaľnicaD2Brno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu