Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

PRÁVE TERAZ Hromadná nehoda pri Pezinku: Ťažké zranenia utrpel manželský pár, úsek je neprejazdný

(Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

VINIČNÉ - V utorok krátko po pol tretej popoludní došlo v okrese Pezinok k vážnej dopravnej nehode. Na mieste sa podľa vyjadrenia polície zrazili tri vozidlá. Z dôvodu odstraňovania následkov havárie momentálne úsekom neprejdete. Pri udalosti zasahovali všetky záchranné zložky.

K nehode došlo na ceste č. 503 v blízkosti obce Viničné. "Podľa doterajších informácií došlo v tomto úseku k zrážke dvoch osobných motorových vozidiel a jedného nákladného motorového vozidla," priblížil bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

PRÁVE TERAZ Hromadná nehoda
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Z dôvodu odstraňovania následkov tejto nehody je v súčasnosti tento úsek neprejazdný, odklon dopravy je vedený cez obce a Slovenský Grob a Šenkvice," dodal s tým, že polícia vyzýva vodičov, aby pri prejazde týmto miestom zvýšili svoju pozornosť a riadili sa pokynmi polície. Presné okolnosti a príčina havárie nateraz nie sú známe.

Hovorca záchranárov Jozef Minár neskôr upresnil, že ťažké zranenia utrpeli nie tri, ale dve osoby. Podľa našich informácií ide o manželský pár. Približne 60-ročný muž bol po stabilizácii životných funkcii nastavený na pľúcnu ventiláciu. Vrtuľníková záchranná služba ho potom transportovala do ružinovskej nemocnice.

Žena vo veku okolo 70 rokov bola po nehode pri vedomí. Utrpela však ťažké poranenia viacerých častí tela. Po prvotnom ošetrení ju záchranári previezli do nemocnice Antolská.

Viac o téme: NehodaPolícia Okres Pezinok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu