Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvracajúca dievčina (26) skončila v nemocnici: Lekári takéto niečo ešte nevideli, príčina na FOTO

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images, topky, profimedia.sk)

NAI DILLÍ - Runi Khatunová (26) bola veľmi slabá a vychudnutá, keď ju 16. júla prijali do nemocnice v indickom štáte Západné Bengálsko. Nebolo sa čomu čudovať, keďže po každom jedle zvracala. Oveľa prekvapivejší však bol dôvod jej zdravotných problémov, ktorý odhalili lekári. Mladá žena totiž mala v žalúdku predmety za v prepočte takmer 60-tisíc eur.

Veľký škandál nemocnice: Svedkovia zostali zhrození, keď zistili, čo v nej robia s mŕtvolami

Podľa portálu dailymail.co.uk jej počas chirurgického zákroku z brucha vybrali 69 retiazok, 80 náušníc, 46 mincí, 8 medailónov, 11 nosných krúžkov, štyri kľúče, päť členkových retiazok a jedny náramkové hodinky bez remienka.

Pacientkina matka povedala, že si všimla, že sa jej z domu začali strácať predmety, ale netušila, že ich dcéra prehltla. Mince mala z obchodu jej brata, no podľa jej slov vždy keď sa ju snažila konfrontovať so záhadným miznutím cenností, tak sa dievčina rozplakala.

Zvracajúca dievčina (26) skončila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lekári prezradili, že zatiaľ čo predmety boli väčšinou vyrobené z medi a mosadze, v žalúdku sa našli aj drahé šperky. Doktor Siddhartha Biswas, vedúci chirurgického oddelenia v nemocnici v Rampurhate, uviedol, že pacientka v čase príchodu do nemocnice nemohla prijímať jedlo, bola slabá a vychudnutá.

Niektoré hodnoty v jej krvnom obraze boli také nízke, že operácia musela počkať. „Jej stav bol taký kritický, že si vyžadoval najmenej päť fliaš krvi. Nemohla ani fyzicky prijímať jedlo, takže sme museli podať parenterálnu výživu...," vysvetlil. Nakoniec sa im podarilo ženu za týždeň stabilizovať, a tak mohla podstúpiť zákrok.

Zvracajúca dievčina (26) skončila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keby sa o to pokúsili skôr, podľa slov odborníka, by neprežila. Operácia trvala takmer hodinu a pätnásť minút a lekári z jej žalúdka úspešne vybrali značný počet kovových predmetov a šperkov. Doktor Biswas dodal, že momentálne je pacientka v stabilizovanom stave.

Viac o téme: OperáciaŠperkyŽalúdokIndiaRuni Khatun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu