Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena počas Silvestra zaútočila na policajta: VIDEO S tým, čo nasledovalo, určite nerátala

Žena chcela zaútočiť na policajta a trafila policajného koňa. Zobraziť galériu (2)
Žena chcela zaútočiť na policajta a trafila policajného koňa. (Zdroj: Facebook/7 News Adelaide)

ADELAIDE – Zdá sa, že mladá žena počas silvestrovskej noci nezvládla emócie. Dostala sa do potýčky s policajtmi a po jednom z nich sa chcela aj zahnať. Omylom však trafila policajného koňa. Policajtka, ktorá na ňom sedela, ju schmatla za vlasy a začala sa dráma. Muži zákona ju museli spacifikovať.

Silvestrovské oslavy mali pre ženu v juhoaustrálskom Adelaide nepríjemnú dohru. Incident sa odohral na ulici v centre mesta. Svedkovia v blízkej pizzerii všetko videli a zachytili na video. Nie je jasné, čo bolo dôvodom agresívneho správania ženy – či tomu predchádzal spor s policajtmi, alebo bol na vine alkohol.

Žena chcela zaútočiť na policajta

Mladá žena pristúpila ku skupine policajtov, z toho boli dvaja na koňoch. Pokúsila sa udrieť päsťou stojaceho policajta, udrela však policajného koňa priamo do krku. Policajtka na koni ju rýchlo schmatla za vlasy a pritiahla ju k sebe. Potom ju schmatla za oblečenie a zhodila na zem. Iný muž zákona ju zdvihol zo zeme sa snažil sa ju odviesť. Žena však vzdorovala a nebolo ľahké dostať ju preč. Muži zákona ju nakoniec zatkli. 

Žena zaútočila chcela zaútočiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/7 News Adelaide)

Policajný hovorca potvrdil, že cieľom útoku bol policajt, ktorý stál za koňom. Žena napriek hádke a útoku nebude obvinená. Celkovo zatkla polícia v Južnej Austrálii počas silvestrovskej noci 114 ľudí, za dobré správanie ich nakoniec prepustila.  

Viac o téme: KoneVýtržnostiPolícia AustráliaSilvester 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu